Prensa
Notas de prensa

Es constitueix AEMES - Hidrogen, per l’impuls de projectes i aliances relacionades amb l’hidrogen verd


L'Agrupació d'Empreses de Mobilitat i Entorn Sostenible (AEMES), liderada per AEBALL/UPMBALL posa en marxa 6 Grups de Treball relatius als 6 projectes principals en què es divideix el gran projecte tractor Transforma Indústria.

Els Grups treballen aliances i projectes col·laboratius i tractors respecte a: la Fàbrica del Futur, les Infraestructures de Càrrega, els Vehicles per la Mobilitat Sostenible, les Comunitats Energètiques Locals, Smart Mobility i Hidrogen.

El Grup AEMES - Hidrogen s’ha constituït, inicialment, amb 10 empreses, per posar en comú els diferents projectes, definir la cadena de valor de l’hidrogen, i les oportunitats estratègiques que pot suposar.

AEMES - Hidrogen compta amb la col·laboració de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), una de les entitats del projecte Vall d’Hidrogen Catalunya, compromesa amb els reptes del canvi climàtic i la sostenibilitat, el suport a les energies netes i la dràstica reducció de les emissions de la mobilitat privada. L’AMB i AEBALL han establert mecanismes de col·laboració publicoprivada per impulsar plegades els projectes de transició ecològica i de transformació industrial, i amb l’objectiu de fomentar els projectes de les PIMES, i l’accés als fons Next Generation, estan coordinant la incorporació dels projectes d’AEMES - Hidrogen al macroprojecte tractor de la Vall d’Hidrogen.

Més informació sobre AEMES- Hidrogen: info@aeball.net / 93 337 04 50

#TreballemPerGuanyarElFutur #EActiVate
Fecha: 17/06/2021
Es constitueix AEMES - Hidrogen, per l’impuls de projectes i aliances relacionades amb l’hidrogen verd
<< Volver


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona