NOVEDADES
NOVEDADES

AEBALL i Inèdit impulsen la Sostenibilitat i l’Economia Circular a les empreses de L´Hospitalet i el Baix Llobregat


L'AEBALL i la consultora Inèdit han signat un acord de col·laboració amb l'objectiu d'impulsar la transició de les companyies de L'Hospitalet i el Baix Llobregat cap a l'Economia Circular i oferir eines i recursos per desenvolupar el procés amb èxit.

Inèdit és un estudi d'ecoinnovació estratègica que treballa per a la transició cap a un futur intel·ligent, pròsper i sostenible. S'alien amb les organitzacions del demà acompanyant-les a gestionar el canvi que planteja l'economia circular.

Mitjançant aquest acord entre ambdues entitats, les empreses associades gaudiran d'accés gratuït a l'eina de circularitat d'Inèdit i podran comptar amb l’acompanyament per valorar els resultats obtinguts a través d’aquesta eina i definir els projectes que es poden portar a terme.

A més, s'assessora a les empreses en el càlcul de la seva petjada de carboni, amb accés al software ÈDIT per a carregar dades, analitzar resultats i actualitzar anualment la petjada de carboni per integrar-la en la presa de decisions i posar-la en valor amb clients, accionistes, col·laboradors., etc. La llicència de manteniment del software serà totalment gratuïta durant el primer any per les empreses associades.

AEBALL i Inèdit organitzaran conjuntament sessions i formacions en temàtiques d’actualitat en ecoinnovació, economia circular i mètriques ambientals.

Rosa Fiol, Vicepresidenta i Directora General d'AEBALL/UPMBALL, ha agraït a Inèdit el seu compromís per impulsar l'economia circular i ha destacat les accions que la patronal està portant a terme "per complir amb els Objectius de Desenvoulpament Sostenible marcats per l'Agenda 2030 de l'ONU". Entre d'altres iniciatives, AEBALL està impulsant la Mobilitat elèctrica i Entorn Sostenible i Smart al territori mitjançant l'associació AEMES-Smart, "que promou la transformació de la indústria mitjançant la innovació i la cooperació empresarial, tot fomentant les oportunitats al mercat de la mobilitat sostenible i l’eficiència energètica".

Per la seva part, Jordi Oliver, CEO d'INÈDIT, ha destacat la importància que les organitzacions patronals acompanyin les empreses a afrontar els reptes estratègics que planteja la descarbonització de l'economia i l'ús circular dels recursos. I ha fet èmfasi en el fet que l'espai de col·laboració, aprenentatge i reconeixement que proporciona AEBALL/UPMBALL és una excel·lent eina per a la transició cap a una economia sostenible.

D'aquesta manera, la patronal segueix amb el seu ferm compromís d'acompanyar en tot moment a les empreses i als negocis en la seva adaptació a les noves necessitats que sorgeixen en temàtiques mediambientals i de RSC, per seguir generant riquesa, benestar i valor afegit al territori.

Per gaudir dels ajuts i avantatges que ofereix AEBALL/UMPBALL i Inèdit, és tan fàcil com omplir el FORMULARI D'ADHESIÓ i ens posarem en contacte amb l'empresa perquè rebi tot el suport que li puguem donar.

AEBALL suma aquesta iniciativa a molts altres serveis i accions que s’han posat en marxa per complir amb l'Agenda 2030.

#TreballemPerGuanyarElFutur


Ampliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona