NOVEDADES
NOVEDADES

Dimecres, eFòrum sobre l´estratègia i línies de suport a la internacionalització, amb María Peña, Consellera Delegada de l’ICEX. Inscriu-te!


Amb l’objectiu de presentar l'estratègia i les línies existents per secundar i impulsar els projectes d'internacionalització de les empreses del territori, El Fòrum Empresarial del Llobregat organitza el pròxim 6 d'octubre a les 9:30 hores una trobada virtual amb la Sra. María Peña, Consellera Delegada de l'ICEX.

María Peña és llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials, amb especialització en Economia Internacional i del Desenvolupament, per la Universitat Complutense de Madrid i Tècnic Comercial i Economista de l'Estat. Des de juliol de 2018 és Consellera Delegada d'ICEX España Exportació i Inversions, entitat en la qual venia exercit el càrrec de directora general de Cooperació Institucional i Coordinació.

Ha desenvolupat la seva carrera en diversos llocs de l'Administració, principalment en els àmbits de l'economia i el comerç. Ha estat directora de gabinet de la Secretaria d'Estat de Comerç Exterior del Ministeri d'Indústria, Turisme i Comerç i consellera econòmica i comercial de les ambaixades d'Espanya al Senegal, el Marroc, l'Uruguai i Costa d'Ivori, així com directora executiva alterna en el Banc Africà de Desenvolupament.

Després de la seva intervenció, que es celebrarà a les 9:30 hores, s'obrirà un espai de col·loqui amb les empreses participants.

Inscripcions i més informació: AQUÍ

#TreballemPerGuanyarElFutur #EActíVate


Ampliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona