Actividades presenciales pospuestas durante la crisis sanitaria, hasta nuevo aviso. Les recordamos que pueden contactarnos para cualquier aclaración, o si necesitan apoyo o asesoramiento en relación a la situación actual.
NOVEDADES
NOVEDADES

Servei de Registre de Jornada PER A socis d´AEBALL/UPMBALL.


Des del 12 de maig de 2019 les empreses han de garantir el registre diari de la jornada, que haurà d’incloure l’horari concret d’inici i fi de la mateixa, per a cada persona treballadora, sense perjudici de la flexibilitat horària. L’empresa conservarà els registres durant 4 anys, i hauran d’estar a disposició de les persones treballadores, els seus representants legals i la Inspecció de Treball i Seguretat Social. La infracció d’aquest precepte pot suposar una sanció des de 600 a 6.250 euros.

AEBALL /UPMBALL i Addingplus han signat un conveni de col·laboració en virtut del qual, s’oferirà solucions tecnològiques en condicions especials a tots els associats.

Addingplus és una empresa associada ubicada a la Colònia Güell de Santa Coloma de Cervelló, especialitzada en solucions tecnològiques per agilitzar els processos empresarials, i concretament Checkplus Presence és un programa avançat de mobilitat que facilita la gestió i el control de presència d'empleats. Permet realitzar el registre de la jornada laboral de treballadors in-company, dispersos, desplaçats i fins i tot subcontractats. És un sistema de control de presència molt fàcil d'utilitzar.

Té dues parts, una app per mòbil, que permet fitxar al treballador encara no estant a l'oficina, i un Programari de control de presència, que emmagatzema i permet gestionar a temps real les hores d'entrada i sortida, i ubicació dels empleats.

Els principals avantatges són:
- Consultoria inicial gratuïta.
- 15% de descompte sobre les tarifes estàndard:
- Preu usuari/mes: Empreses de 1 -15 usuaris 2,20€/llicència/mes*
- Preu amb descompte AEBALL: Empreses de 1 -15 usuaris 1,87€/llicència/mes
*Varia en funció del volum. IVA no inclòs.

Més informació: www.aeball.net


Ampliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona