NOVEDADES
NOVEDADES

Els Premis Delta 2018-2019 guardona les millors iniciatives empresarials


AEBALL va estar present, un any ms, en la 14a edici dels Premis Delta per a premiar a les millors iniciatives empresarials de lany, formant part del jurat.

Les empreses Premiumlab, de Sant Boi; Air Net, de Viladecans; Imotion Analytics, de Castelldefels; Total Freigh, del Prat, i Espai Orgnic, de Gav, han estat les guanyadores de la catorzena edici dels Premis Delta a les millors iniciatives empresarials 2018-2019. Cadascuna ha rebut una aportaci econmica de 2.000 euros. Els guardons es van lliurar ahir dijous 4 d'abril en un acte a Can Massallera, de Sant Boi de Llobregat, presentat per la periodista Glria Serra. Els premis estan impulsats conjuntament pels ajuntaments de Sant Boi de Llobregat, Viladecans, Castelldefels, El Prat de Llobregat i Gav.

L'acte ha comptat amb la presncia de Llusa Moret, alcaldessa de Sant Boi de Llobregat; Elena Alarcn, tinenta d'alcaldia de Serveis Generals i d'Empreses, Ocupaci i Innovaci de Viladecans; Eva Lpez, tinenta d'alcaldia de Promoci Econmica de Castelldefels; Marta Mayordomo, tinenta d'alcaldia de Promoci Econmica, Comer i Ocupaci del Prat, i Jordi Tort, tinent d'alcaldia de Nova Governana i Economia de Gav.

Els Premis Delta tenen com a objectiu fomentar la creaci, el desenvolupament i la consolidaci d'empreses i comeros dels municipis participants de la zona Delta del Baix Llobregat. La convocatria dels Premis Delta s biennal i s'emmarca dins dun conveni de collaboraci signat pels cinc municipis de la Zona Delta.

Empreses guanyadores:
- Laboratoris Premiumlab (laboratori d'assajos clnics), de Sant Boi
- Air Net (especialistes en la neteja de "sales netes"), de Viladecans
- Imotion Analytincs (enginyieria de software), de Castelldefels
- Total Freight (agncia de transport), del Prat de Llobregat
- Espai Orgnic (botiga d'aliments ecolgics), de Gav

Empreses finalistes:
- SomB Cuina Sana (restaurant de cuina saludable) i Copyart (copisteria i disseny), de Sant Boi
- Efisiopediatric (fisioterpia peditrica) i Bakery by Noelia (pastisseria i obrador), de Viladecans
- Smart Baby (productes adaptats als bebs) i The Beach Factory (empresa de coworking), de Castelldefels
- Sinater (aillaments trmics) i Lilotech (domtica), del Prat
- Funtraders (comer exterior) i Aincat Inmobiliaria, de Gav.

El jurat dels Premis Delta 2018-2019 est format per representants del mn educatiu, financer, empresarial, comercial i sindical. Han valorat l'originalitat de la idea, el grau de definici del producte, el coneixement del mercat, la responsabilitat social (llocs de treball i medi ambient), la viabilitat comercial i econmica, el potencial de creixement, els aspectes innovadors, l'obertura a mercats exteriors, l'economia social i cooperativa, l's de les TIC, i la qualitat de la presentaci final.Ampliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1 3, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona