NOVEDADES
NOVEDADES

L’empresariat del territori presenta candidats a les eleccions al ple de la cambra de comerç de Barcelona


El proper mes de maig es celebraran les eleccions per escollir el nou president de la Cambra de Comerç de Barcelona. L’empresariat del territori presenta candidats a les eleccions al ple de la cambra de comerç de Barcelona, concretament dins la candidatura de Carles Tusquets, anomenada "Equip Cambra Tusquets", que evidencia una aposta per la renovació i la transició generacional de la Cambra.

El president d’AEBALL, Santiago Ballesté, i la Vicepresidenta i Directora General, M. Rosa Fiol, formen part de l'equip Cambra Tusquets, concretament per al sector de serveis (activitats immobiliàries i de lloguer) i per al sector del metall (extracció, producció de metalls, productes metàl·lics, maquinària i equips).

La candidatura defensa la implantació d’un model de gestió integrador per a joves, la diversitat cultual i el talent femení com a eixos principals de renovació de la institució, i fa una aposta decidida per les empreses que fomenten la integració de persones amb discapacitat com a part fonamental de la consciència social. “La Cambra ha de ser la veu forta i independent que representi a la societat civil emprenedora” comenta Carles Tusquets.

L'equip Cambra Tusquets és una candidatura àmplia que reforçarà tots els òrgans que formen la Cambra seguint un programa que incorpora els, d’una banda, els objectius principals de la candidatura i d’una altra, aglutina les demandes i propostes de l’empresariat de diferents sectors i de tot el territori.

Els principals eixos d’actuació es centren en:
- Potenciar i posar en valor el teixit industrial i empresarial que té Barcelona i tota la seva àrea d’influència.
- Promoure un canvi generacional amb la incorporació de talent jove i emprenedors que aportaran idees innovadores i renovades.
- Oferir formació contínua a les empreses i acompanyament en tot el procés de digitalització per adaptar-se a l’economia del futur.
- Incentivar i promoure noves sinergies amb entitats, associacions, administracions locals i organismes públics de la zona per tal de compartir i beneficiar-se de projectes, de recursos i d’idees que emanin de cadascuna d’elles.
- Acompanyament a les PIMES i emprenedors en la recerca del finançament que les permeti aconseguir la dimensió adequada per tal de poder competir en el mercat nacional i internacional.
- Establir noves mesures destinades a ajudar els autònoms i crear una comissió específica per conèixer de primera mà les seves necessitats i trobar-ne solucions al respecte.
- Noves col·laboracions amb escoles de negocis i universitat internacionals per potenciar i oferir una formació conjunta de qualitat, professional i adaptada als nous temps.
- Reclamar noves mesures per regular l’activitat turística i millorar la convivència amb la ciutadania.
- Impulsar millores per la mobilitat i connexió entre les ciutats de l’àrea d’influència de Barcelona.
- Combinar la indústria tradicional amb una Indústria 4.0.
- Potenciar la creació d’organitzacions de caràcter privat o de col·laboracions público-privada per oferir una millor oferta de serveis.

Més informació i detalls sobre la candidatura en el següent enllaç.Ampliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona