NOVEDADES
NOVEDADES

AEBALL organitza un tallers pràctic sobre les aplicacions de Blockchain. INSCRIU-TE!


AEBALL/UPMBALL ha organitzat amb la col·laboració d’ AddVANTE un taller pràctic sobre les aplicacions Blockchain en el món dels negocis.

S’introduirà al món Blockchain (criptomonedes, DLT, smart contracts...) i es projectarà un vídeo explicatiu per aclarir conceptes. A més, s’exposaran exemples concrets i didàctics de casos en què la tecnologia Blockchain ha entrat a l’empresa per generar i canviar els seus models de negoci. Per últim, els assistents formaran grups on juntament amb els ponents construiran un esquema de model de negoci basat en aquesta tecnologia.

L'objectiu d’aquest taller és ajudar als assistents a conèixer de primera mà, com aquest nou món canviarà els negocis i les organitzacions. Els ponents han preparat una sessió per tal que els assistents marxin a la seva empresa amb exemples clars, concrets i entenedors sobre aquesta tecnologia disruptiva.

El taller va dirigit a directors generals, responsables d’Innovació i d’altres àrees de l’empresa, així com a persones emprenedores que estiguin expectants davant del canvi tecnològic que s’està produint amb l’arribada de Blockchain.

La sessió es realitzarà el proper 20 de febrer a les instal·lacions de l’AEBALL a L’Hospitalet i contarà amb la participació del Sr. David Martínez, economista, consultor i soci director d’AddVANTE. Expert en la transformació d’organitzacions i models de negoci i del Sr. Xavier Gasia, advocat i expert en l’àmbit legal i financer associat a la tecnologia Blockchain.

Més informació i inscripcions: JornadaAmpliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona