NOVEDADES
NOVEDADES

AEBALL participa en el Getting Talent a Cornellà


El passat dimarts, Gettingcontacts, empresa col·laboradora de l’entitat, va celebrar al CitiLab de Cornellà un Networking “Getting Talent” amb l’objectiu de facilitar l’escenari per a que empreses amb necessitats de contractació poguessin trobar nous talents entre els candidats participants.

AEBALL hi va estar present proporcionant informació personalitzada a les empreses participants sobre els ajuts disponibles actualment per a la contractació. L’acte va comptar amb la intervenció de la regidora de l’Àrea d’educació i política social de l’Ajuntament de Cornellà i amb la ponència de Dionís Guzmán, Director d’ISDI, que va oferir una conferència sobre transformació digital i recursos humans.

La trobada va ser tot un èxit on hi van participar més de 20 empreses del territori i es van realitzar 250 reunions entre candidats i empreses. Segons els participants ha estat una experiència positiva i recomanable.

Gettingcontacts és una empresa especialitzada en realitzar jornades i networkings per empreses petites, mitjanes empreses, autònoms i emprenedors on facilita la col·laboració empresarial, ajuda a potenciar les vendes de les empreses i reforçar les relacions empresarials.

Més informació: www.gettingcontacts.com


Ampliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona