NOVEDADES
NOVEDADES

El Vicepresident d’AEBALL, Baldiri Ros, nomenat nou Vicepresident de Foment


L’Assemblea Electoral de Foment va ratificar el passat 5 de noviembre la candidatura de Josep Sánchez Llibre com a president de la institució, un cop va ser proclamat per la Mesa Electoral. La candidatura de Sánchez Llibre, amb 285 suports -els Estatuts de Foment en demanen un mínim de 40-, ha estat l’única presentada en el procés electoral que va culminar ahir amb la ratificació també dels nous vocals de la Junta Directiva.

La Junta Directiva, reunida immediatament després de l’Assemblea Electoral, va escollir, a proposta del President, les noves vicepresidències de l’entitat, que seran ocupades per Baldiri Ros, President de l’Institut Agrícola Català de Sant Isidre i Vicepresident d’AEBALL, Maria Helena de Felipe, Virgínia Guinda, Joaquim Llansó, Elisabeth Cañigueral i Joan Roget.

La Junta Directiva va nomenar també, a proposta del President, el nou Comitè Executiu, format per 31 vocals de la Junta Directiva, entre els quals es troben les vicepresidències.

Baldiri Ros Prat, és membre de la Junta Directiva d’AEBALL des del mes de novembre del 2014, com a President de l’Institut Agrícola Català Sant Isidre. L'Institut Agrícola, fundat l'any 1851, és l'associació agrària més antiga d'Espanya i una de les més antigues d'Europa. Aglutina la majoria de perfils empresarials agraris de Catalunya, des dels productors, transformadors fins els elaboradors i comercialitzadors, de la micro i petita empresa, a la mitjana, gran i multinacional empresa agrària i agroalimentària. L'Institut Agrícola també el formen empreses de serveis agraris i aquelles empreses vinculades estretament a l'economia rural, com el turisme rural.

Més informació de l’Institut: www.institutagricola.orgAmpliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona