NOVEDADES
NOVEDADES

Smart Space participarà a l’Smart City Expo World Congress 2018 i les empreses associades a AEBALL gaudeixen d’importants descomptes per assistir


Smart Space, l’associació d’àmbit estatal liderada per AEBALL i UPMBALL que constitueix el punt de trobada de les empreses que desenvolupen o comercialitzen solucions Smart aplicables als diferents àmbits, participarà en la vuitena edició de l’SCEWC 2018 mitjançant un stand ubicat a l’espai de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

L’esdeveniment tindrà lloc del 13 al 15 de novembre al recinte firal de Gran Via de la Fira de Barcelona sota el títol “Cities to Live in”.

En aquesta edició, es contarà amb la presència de més de 400 speakers de diferents camps de la tecnologia i l'àrea smart, així com la economia i la mobilitat. Com a principals ponents cal destacar la participació de Rufus Pollock, economista i fundador del Open Knowledge International, Andrew Keen, economista i autor del llibre "How to fix the Future and Cult of the Amateur", Víctor Pineda, acadèmic de desenvolupament social i defensor dels drets dels discapacitats i Muhammad Yunus, Premi Nobel de la Pau 2006 i economista, emprenedor social i banquer.

En virtut de la col·laboració amb la Fira de Barcelona, les empreses associades podran accedir al Congrés i a la zona d’exposició amb importants descomptes.

Per a més informació: info@aeball.net


Ampliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona