NOVEDADES
NOVEDADES

Nou Servei gratuït de finançament de la innovació per als socis d’AEBALL/UPMBALL


AEBALL/UPMBALL ha posat en marxa un nou servei gratuït de finançament de la innovació, per que els seus socis puguin aprofitar les vies de finançament de la innovació existents.

Segons l'article 35 de l'impost de societats, si has fet algun canvi en el procés productiu o millores tècniques en els productes, significa que ”INNOVES” i tens dret a recuperar part dels diners invertits.

Les Deduccions fiscals per R + D + I són la desgravació més potent que existeix avui dia en tota l'OCDE. Ens permeten recuperar entre el 12% i el 59% de les despeses dedicades a Investigació, Desenvolupament i Innovació tecnològica, reduint el nostre Impost de Societats. Totes aquelles activitats que impliquen una millora substancial en nous productes o processos, la materialització en un pla, esquema o disseny del nou producte o procés o la creació d'un primer prototip no comercialitzable per poder validar-lo, són activitats que s'engloben dins del significat d'Innovació tecnològica i per tant poden donar lloc a importants deduccions fiscals.

D’altra banda, hi ha altres línies d’ajut aplicables a la innovació, normalment poc accessibles per les PIMES donada la complexitat en la seva tramitació, els terminis ajustats per la sol·licitud, etc.

Per tal de que les empreses associades puguin aprofitar les vies de finançament de la innovació existents, posem en marxa un nou servei totalment GRATUÏT.

NOU SERVEI DE FINANÇAMENT DE LA INNOVACIÓ

1.Valoració de la Innovació: Anàlisi i identificació d’opcions de finançament de la R+D+i. Un expert analista d’AEBALL identificarà la qualitat de la R+D+i i les necessitats o característiques financeres de l’empresa i proposarà:
- Deduccions fiscals: Que mitjançant el nou servei es podran tramitar per consultors experts amb documentació d’alta qualitat i a un preu molt competitiu.
- Altres opcions de finançament: subvencions o altres línies d’ajuts.

2.Tramitació de les deduccions fiscals aplicables i orientació respecte a altres línies de finançament.

Sol·licita la valoració de la teva Innovació enviant un email a neus@aeball.net i indicant les teves dades de contacte.Ampliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona