Català · Español · Inglés Asóciate


    Usuari
    ContrasenyaPara consultar la base de datos de empresas asociadas haga click aquí.

Home >> NOVEDADES

NOVEDADES


Beca del 25% pels socis d´AEBALL i UPMBALL en els Programes Formatius d’EADA
Ampliar imagen
EADA, entitat associada i col·laboradora d’AEBALL i UPMBALL, ofereix a tots els socis de les entitats una beca del 25% en diferents programades de formació d’EADA pel curs 2017-2018.

Els programes que es beneficiaran d’aquesta beca són el “Executive MBA”, el “Màster Executiu en Direcció de Màrqueting i Comercial”, el “Màster Executiu en Direcció Financera” i el de “Direcció comercial i de Vendes”.

La beca s’atorgarà a la primera empresa que ho sol·liciti. Per poder gaudir d’aquesta beca és imprescindible haver superat el procés d’admissió.

A més, els treballadors i llurs familiars de les empreses associades a AEBALL i UPMBALL tindran beneficis especials en la resta de Programes Executive de EADA, gaudiran d’un descompte del 10%. EADA disposa també de diverses línies de beques.

A més de la beca i el descompte que ofereix EADA per a les empreses associades a AEBALL i UPMBALL, des de les entitats poden estudiar la millor opció per tramitar la bonificació del curs.

EADA és una institució basada en els valors de l'esforç, el compromís i el treball ben fet amb més de 55 anys al capdavant de la formació per a directius i dels programes de formació per a la comunitat empresarial.

Més informació: http://www.eada.com<< Volver
 ASOCIACIÓN EMPRESARIAL DE L'HOSPITALET Y BAIX LLOBREGAT - AEBALL * UNIÓN PATRONAL METALÚRGICA DE L'HOSPITALET Y BAIX LLOBREGAT - UPMBALL.
Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha - 08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona * Telf. 93.337 04 50 . E-mail :aeball@aeball.net . Nota legal . Créditos
AEBALL · UPMBALL · INFORMACIÓN · ACTIVIDADES · SERVICIOS · ÁREA SOCIOS · CONTACTO