NOVEDADES
NOVEDADES

Nova programació de cursos d’AEBALL pel primer trimestre de l’any!


El Departament de Formació d’AEBALL ha llançat una nova programació de cursos bonificables per a realitzar durant el primer trimestre del 2018.

Dins de la programació, podem trobar cursos de diferents temàtiques com: millora contínua; comunicació i màrqueting, idiomes, habilitats i gestió, tècnics, eficiència energètica, seguretat i reglaments, qualitat i medi ambient, RRHH i comerç exterior.

Enguany, compten amb una gran varietat i ampliació de cursos. Les principals novetats introduïdes per aquest primer trimestre són: Eines no salarials per retenir el talent, Tractament laboral de les retribucions dels administradors, Comunicació Corporal, Comunicació efectiva de tècnics en contacte amb el client, Avaluació de Riscos Maquinària (En ISO 12100:2010 i Seguretat Funcional, Validació de Seguretat Funcional a aplicacions en Maquinària, Electricitat per a Mecànics, Expert nou Reglament Europeu de Protecció de Dades (RGPD), Eines per a implantar la felicitat en la teva empresa, Lideratge Transformacional, Creixes o et decreixen com a Directiu?, Food Safety Quality Manager: brc, IFS, FSSC- ISO 22000, Auditor cap IRCA Qualitat ISO 9001: 2015, Auditor cap IRCA Medi Ambient, ISO 14001 (REGISTER IRCA a 17275), Primers Auxilis, Personal d’Oficina, Directiu i Formació Específica per Oficis.

A més, en aquest 2018, tornem a potenciar els cursos d'idiomes, com els d'anglès, Rus i Xinès.

La formació que ofereix l’AEBALL sorgeix de les necessitats que plantegen les empreses de L'Hospitalet i el Baix Llobregat, a més de les tendències que l'entitat considera d'importància estratègica per als seus socis.

Per a més informació i inscripcions: Nous cursos programatsAmpliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona