NOVEDADES
NOVEDADES

AEBALL va presentar a Smart Space i el seu model de polígon Smart a la jornada de l’AMB i la UPIC sobre Reindustrialització i el paper dels P.A.E.


Neus Olea, Responsable del Departament Tècnic i Relacions Externes d’AEBALL i Chief Operating Officer de Smart Space, va presentar el passat 14 de desembre Smart Space i el seu model de polígon Smart a la jornada organitzada per l’Àrea de Desenvolupament Social i Econòmic de l’AMB i la Unió de Polígons Industrials de Catalunya (UPIC) titulada “La Reindustrialització metropolitana al segle XXI, el paper dels Polígons d’Activitat Econòmica”.

Aquesta jornada, que es va celebrar a la seu de la Cambra de Comerç de Barcelona, ha tingut el seu origen en la col·laboració l’AMB i la UPIC han mantingut en els darrers anys i que ha originat diversos anàlisi i coneixement sobre les àrees d’activitat econòmiques i que actualment sobrepassen el concepte de la indústria tradicional, entrant de ple en el concepte de Polígons d’Activitat Econòmica on l’AMB ha realitzat una important aposta.

Smart Space és la plataforma on es troben les grans empreses subministradores habituals de l'administració, amb les pimes innovadores i les universitats o centres tecnològics que poden aportar el coneixement i la recerca, per desenvolupar projectes potenciant les fórmules de cooperació empresarial o la col·laboració públic-privada.

L’associació ha desenvolupat ja diversos projectes per l’smartització d’àrees d’activitat econòmica (polígons industrials), amb l’objectiu de potenciar l’activitat econòmica i augmentar la competitivitat de les empreses implantades, de forma que el polígon es converteixi en un showroom de tecnologies i solucions Smart en contínua evolució, i en un model aplicable a altres àrees d’activitat econòmica arreu del món. Alguns d’aquests projectes s’estan desenvolupant al Districte Econòmic de L’Hospitalet.

Més informació: www.smartspace.esAmpliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona