Català · Español · Inglés Asóciate


    Usuari
    ContrasenyaPara consultar la base de datos de empresas asociadas haga click aquí.

Home >> NOVEDADES

NOVEDADES


La importància de la imatge corporativa en l’entorn digital va ser el contingut de darrera jornada d’AEBALL
Ampliar imagen
AEBALL de la mà de Estudi Daw, empresa de Disseny Gràfic i Comunicació Visual, Art, Fotografia, Il·lustració, 3D, Maquetació i Programació WEB, va organitzar una jornada sobre la imatge corporativa, amb l’objectiu d’informar a les empreses i als emprenedors dels beneficis que ofereix un bon posicionament de la seva marca a Internet.

La jornada que es va realitzar el passat 12 de desembre a les instal·lacions d’AEBALL va comptar amb Nicolás Sanz, Col·laborador d’Estudi Daw (www.estudidaw.com), expert en la matèria.

Aquesta jornada estava adreçada fonamentalment a empreses i/o persones emprenedores que volien aprofundir en l’aspecte visual de la seva marca corporativa amb l’objectiu d’incrementar les vendes i donar valor a la marca.

Aquesta formació s’ha emmarcat dins del Programa Integral de Foment de l’Emprenedoria de Catalunya Emprèn, de la que AEBALL forma part, i estan cofinançats pel Fons Social Europeu i pel Departament d’Empresa i Coneixement.<< Volver
 ASOCIACIÓN EMPRESARIAL DE L'HOSPITALET Y BAIX LLOBREGAT - AEBALL * UNIÓN PATRONAL METALÚRGICA DE L'HOSPITALET Y BAIX LLOBREGAT - UPMBALL.
Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha - 08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona * Telf. 93.337 04 50 . E-mail :aeball@aeball.net . Nota legal . Créditos
AEBALL · UPMBALL · INFORMACIÓN · ACTIVIDADES · SERVICIOS · ÁREA SOCIOS · CONTACTO