NOVEDADES
NOVEDADES

AEBALL / UPMBALL i Foro Capital Pymes captaran inversions per a facilitar el creixement a les PIMES de L’Hospitalet i el Baix Llobregat


L'Associació Empresarial i el fòrum de referència en inversió privada signen un acord de col·laboració.

AEBALL (Associació Empresarial de l'Hospitalet i el Baix Llobregat) i UPMBALL (Unió Patronal Metal·lúrgica de l'Hospitalet i Baix Llobregat) han vist en l'activitat desenvolupada per Foro Capital Pymes, una oportunitat per donar suport al creixement de les PIMES del seu territori. No en va, Foro Capital Pymes ha estat nominada com a millor iniciativa espanyola en el foment al finançament no bancari per a empreses.

A la signatura de l'acord firmada el 9 de novembre, tant M. Rosa Fiol, Director General de la patronal, com Miquel Costa, President de Foro Capital Pymes, van mostrar-se il·lusionats amb aquest nou projecte. Mª Rosa Fiol va indicar que "per a les nostres empreses és una nova via per facilitar l'accés al finançament, que durant els últims anys ha sigut cada cop més complicat", per la seva banda Miquel Costa recalcava que "al Baix Llobregat hi ha un teixit empresarial amb elevat potencial de creixement amb el que aquest acord ens permetrà arribar amb més facilitat. Les empreses necessiten créixer per poder competir adequadament, i aquesta és la nostra proposta de valor.

Mitjançant aquest conveni, Foro Capital Pymes es compromet a facilitar a les empreses associades a AEBALL / UPMBALL l'accés al finançament alternatiu a través d'inversors privats de diferents perfils (Venture Capitalist Funds, Family Office, Industrias, Corporaciones, Banca Corporativa) en fòrums d'inversió presencials, a totes aquelles empreses amb plans de creixement i expansió que estiguin interessades en buscar fonts de finançament. Fins ara, 228 empreses de tota Espanya i internacionals ja han presentat les seves propostes en edicions anteriors del fòrum d'inversió i almenys 20 d'elles han aconseguit finançament per valor superior a 25 milions d'euros.

AEBALL i UPMBALL, per la seva banda, oferiran a les seves empreses associades l'accés al Fòrum d'inversió per tal de presentar les seves propostes davant d’inversors. També proposaran a les seves empreses associades la possibilitat de diversificar els seus negocis mitjançant la participació en altres empreses, redirigint a Foro Capital Pymes per portar les seves iniciatives a terme.

Les dues organitzacions confien en què aquesta acció serveixi per seguir desenvolupant i potenciant amb èxit la seva proposta de valor a les PIMES del Baix Llobregat. A més, el conveni permetrà arribar amb més facilitat a les empreses de la zona que necessiten suport en el seu creixement per poder competir en el mercat actual.


Ampliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona