NOVEDADES
NOVEDADES

Avantatges i descomptes pels socis d’AEBALL i UPMBALL


Gràcies al volum d’empreses que representen AEBALL i UPMBALL, negocien importants descomptes en tot tipus de serveis que són d’interès per les empreses.

AEBALL i UPMBALL posen a disposició dels seus socis diferents convenis de col·laboració amb empreses de diferents sectors, perquè les empreses associades i els seus empleats puguin accedir a condicions preferents i descomptes molt especials en subministres, carburants, assessorament empresarial en tots els àmbits, assegurances, comunicacions, viatges, etc.

- CARBURANTS:

Descomptes amb SOLRED de fins a 10 ct. d’€/litre en Dièsel i 7 ct. D’€/litre en benzina. VIA-T gratuït. PETRONIEVES, descomptes en gasoils i gasolines de 0,06 €/l sobre el preu.

- FACTOR ENERGÍA:

Descomptes de fins a 26,5%.

- VODAFONE:

Estalvi mig estimat del 25% en telefonia mòbil, amb plans integrats il·limitats de veu+sms+smartphone. Estalvi mig estimat del 35% en telefonia fixa oficina Vodafone, ofertes en Fibra. Servei d’atenció Corporate.

- HOTELS I VIATGES:

Acords i descomptes amb Vueling, Viajes Tejedor, NH Hoteles, Sol Melià, SB Hotels, Hoteles Santos, Alexandre Hotels, Tryp Bcn Aeropuerto...

- FINANÇAMENT:

Condicions especials amb Avalis, CESCE, Arboribus, LoanBook, Novicap, F. Iniciativas, i diferents entitats financeres com “la Caixa”, Caixa d'Enginyers, Sabadell, Santander...

- NOVES TECNOLOGIES I SERVEIS AL NÚVOL:

Descomptes en Backup online, Office 365, Xarxes, Webs, etc.

- ASSEGURANCES:

Conveni amb Ferrer&Ojeda. Assegurança Jurídica gratuïta per socis.
Condicions especials en assegurances de tot tipus: salut, conveni, RC, vehicles, etc.
Preus especials amb Assistència Sanitària Col·legial.

- CERTIFICACIONS:

Acords amb consultores i certificadores. Condicions especials amb TÜV RHEINLAND GRUP.

- AVANTATGES ESPECÍFICS PELS TREBALLADORS DE LES EMPRESES ASSOCIADES: Cheque Gourmet, Calbet Electrodomèstics, EADA, ASC, Viajes Tejedor, Hotels amb conveni,...

I molts altres serveis - Veure tots els ACORS DE COL·LABORACIÓ D’AEBALL I UPMBALL

D'altra banda existeixen també acords de col·laboració amb institucions que el seu objectiu no és tant l'obtenció d'avantatges econòmics directes, si no la promoció econòmica del territori, o de sectors concrets, apropar el món empresarial a la ciència, o cooperar amb entitats socials.

Veure tots els ACORS DE COL·LABORACIÓ D’AEBALL I UPMBALLAmpliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona