NOVEDADES
NOVEDADES

El president d’AEBALL/UPMBALL, Manuel Rosillo, portaveu del Jurat dels Premis Made in Gavà


El president d’AEBALL/UPMBALL, Manuel Rosillo, va ser el portaveu del Jurat dels Premis Made in Gavà que es van celebrar el passat 7 de novembre a l’hotel AC Gavà Mar.

L’Ajuntament de Gavà va convocar enguany per primera vegada els Premis Made in Gavà amb l’objectiu de donar suport i reconeixement a totes aquelles empreses ubicades al municipi que destaquen pel seu creixement econòmic, el seu valor social i humà, el seu grau d’innovació i desenvolupament, i el seu compromís amb al sostenibilitat i l’economia circular.

Els premis van estar organitzats arran del procés participatiu Made in Gavà, que va iniciar-se l’any 2015, com un conjunt d’accions i compromisos en que les pròpies empreses i l’Ajuntament han treballat conjuntament per a millorar el posicionament de Gavà.

El Jurat d’aquest 1ª Edició dels Premis Made in Gavà ha estat format per AEBALL/UPMBALL, INNOBAIX, la UPC, PIMEC i membres de l’equip tècnic del Centre de Suport a l’Empresa de l’Ajuntament de Gavà.

Durant l’acte de l’entrega de premis, Rosillo va ressaltar que ha sigut molt difícil realitzar les valoracions i decidir quines empreses han de ser premiades, ja que les candidatures han estat molt igualades.

Els guanyadors han sigut:

El premi Made in Gavà ha estat per l’empresa J. JUAN.

De la seva banda, les empreses GARCIA FAURA i GRUÒ MCI han estat finalistes en aquesta primera edició.

A banda d’aquest reconeixement, els premis compten amb altres quatre categories que són un reflexa de les línies estratègiques definides en el projecte participatiu Made in Gavà. En concret:

Categoria 1: Impacte i creixement econòmic:

- Gavà Growth, a l’empresa AMADA pel seu creixement en els darrers anys.
- Gavà To The World, a l’empresa GRUPO MCI pel seu procés d’implantació internacional en el darrer any.

Categoria 2: Valor social i humà (Responsabilitat Social Corporativa)

- Welcome To Gavà, a l’empresa HAUZER per ser la més recent en implantar-se a Gavà fins el 23 de juny, data de finalització del termini de presentació de candidatures.
- Gavà Social Value, a l’empresa EVENTOS CON ALMA que ha destacat per la seva posada en marxa de noves pràctiques en la gestió dels recursos humans, que signifiquin un retorn social (conciliació, col·laboració en projectes d’ONGs, etc).
- Gavà Family, per GARCIA FAURA per ser l’empresa familiar amb més arrelament a Gavà.

Categoria 3: Innovació i desenvolupament

- Innovation Made In Gavà, a LIPOTRUE, empresa que ha destacat en el camp de la innovació amb algun producte o servei al mercat en el darrer any.
- Gavà New Ideas, a la millor iniciativa emprenedora assessorada pel Centre de Suport a l’Empresa de l’Ajuntament de Gavà. Reconeixement que ha recaigut en l’empresa PORTA’M, CRIANÇA EN BRAÇOS, una botiga on pots trobar tot allò relacionat amb porta bebès ergonòmics, bolquers de tela, roba d’embarassada i lactància així com productes d’ecomenstruació, joguines i altres articles de puericultura artesanals.

Categoria 4: Sostenibilitat i economia circular

- Gavà Eco Business, a l’empresa que hagi destacat més en projectes de millora medi ambiental. Enguany el guardó ha estat per AIGÜES DE BARCELONA.

Durant l’acte també s’ha fet un reconeixement a empreses que han celebrat el seu aniversari com han estat METALDYNE, dedicada al sector de l’automoció, pels seus 50 anys i a l’empresa ROCA pel seu centenari.Ampliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona