NOVEDADES
NOVEDADES

El Fòrum i l’Idibell celebraran una Nit Solidària per l’Esclerosi Múltiple


El proper 30 de Novembre el Fòrum Empresarial del Llobregat i l’Idibell celebraran la 2a Nit Solidària amb la recerca. Tots els beneficis recaptats durant l’acte es destinaran a finançar un projecte contra l’Esclerosi Múltiple liderat pel Dr. Sergio Martínez Yélamos.

L’esdeveniment que tindrà lloc a les 19h a l’Hotel Porta Fira de l’Hospitalet, estarà protagonitzat per un concert en directe a càrrec del grup de Jazz Manouche VAMP de l'Escola de Música de L'Hospitalet. A més, tots els convidats podran gaudir d’un Còctel · Networking on es reuniran les empreses assistents de la zona de l’Hospitalet i el Baix Llobregat.

L’acte, organitzat pel Fòrum Empresarial del Llobregat i l’IDIBELL, compta amb la col·laboració de l'Associació Empresarial i la Unió Patronal Metal·lúrgica de L'Hospitalet i el Baix Llobregat, L’Escola de Música - Centre de les Arts, Smart Space, la Cambra de Comerç, l'Ajuntament de L’Hospitalet, les associacions GAEM i AELEM de lluita contra l’Esclerosi Múltiple, FYR i l’Hotel Porta Fira i amb el patrocini d'empreses com NOVARTIS i SANOFI.


Per a més informació i reserva d’entrades www.femllobregat.cat


Ampliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona