Català · Español · Inglés Asóciate


    Usuari
    ContrasenyaPara consultar la base de datos de empresas asociadas haga click aquí.

Home >> NOVEDADES

NOVEDADES


Vols descobrir les claus per donar a conèixer el teu negoci? Vine al proper taller d’AEBALL
Ampliar imagen
AEBALL ha programat per la propera setmana un Taller per poder descobrir les claus per donar a conèixer un negoci o un projecte. Concretament es realitzarà el proper divendres 3 de novembre al matí, de 10 a 14 hores, a les instal·lacions de l’entitat.

El curs és gratuït i eminentment pràctic. Els assistents podran conèixer les eines de comunicació que els ajudi a diferenciar-se de la seva competència i a construir una identitat corporativa pròpia.

El curs va dirigit a emprenedors, empresaris i qualsevol persona que desitgin ampliar els seus coneixements.

Mª Victòria Benito serà la ponent, actualment Consultora de projectes en l'àrea de gestió de motivació i compromís. Diplomada en Educació per UB i Direcció de personal per ESADE. Amb diversos Màsters en Comunicació i Relacions Públiques per UB i Màrqueting per la UOC. Amb més de 15 anys d'experiència com a directora de recursos humans d'una empresa de distribució d'Acer amb 500 persones.

Aquesta formació s’emmarca dins del Programa Integral de Foment de l’Emprenedoria de Catalunya Emprèn, de la que AEBALL forma part, i estan cofinançats pel Fons Social Europeu i pel Departament d’Empresa i Coneixement.

Més informació: CURS: COMUNICACIÓ PER DONAR A CONÈIXER EL TEU NEGOCI<< Volver
 ASOCIACIÓN EMPRESARIAL DE L'HOSPITALET Y BAIX LLOBREGAT - AEBALL * UNIÓN PATRONAL METALÚRGICA DE L'HOSPITALET Y BAIX LLOBREGAT - UPMBALL.
Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha - 08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona * Telf. 93.337 04 50 . E-mail :aeball@aeball.net . Nota legal . Créditos
AEBALL · UPMBALL · INFORMACIÓN · ACTIVIDADES · SERVICIOS · ÁREA SOCIOS · CONTACTO