NOVEDADES
NOVEDADES

“2a Nit Solidària” per l´Esclerosi Múltiple. Participa-hi!


El proper 30 de novembre el Fòrum Empresarial del Llobregat acollirà, a la seva seu a l’Hotel Porta Fira de l’Hospitalet, la 2a Nit Solidària amb la Recerca que realitza juntament amb l'Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL).

A l’acte es comptarà amb un concert musical del grup de Jazz Manouche VAMP de l'Escola de Música de L'Hospitalet i amb cocktail, per tal de reunir a les empreses de L'Hospitalet i el Baix Llobregat amb l'objectiu de recaptar fons per un projecte d'investigació contra l'esclerosi múltiple, que lidera el Dr. Sergio Martínez Yélamos, investigador de l’IDIBELL i Cap de Secció de la Unitat d’Esclerosi Múltiple de l’Hospital de Bellvitge.

L’acte, organitzat pel Fòrum Empresarial del Llobregat i l’IDIBELL, compta amb la col·laboració de l'Associació Empresarial i la Unió Patronal Metal·lúrgica de L'Hospitalet i el Baix Llobregat, L’Escola de Música - Centre de les Arts, Smart Space, la Cambra de Comerç, l'Ajuntament de L’Hospitalet, les associacions GAEM i AELEM de lluita contra l’Esclerosi Múltiple, FYR i l’Hotel Porta Fira i amb el patrocini d'empreses com NOVARTIS, SANOFI i MERCK.

Més informació: www.femllobregat.cat, forum@femllobregat.catAmpliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona