NOVEDADES
NOVEDADES

Saps com atreure el talent Millennial? Inscriu-te a la pròxima eFormació


AEBALL organitza el mes de setembre, amb la col·laboració de la consultora associada Mehrs, una nova eFormació per ajudar les empreses a contractar i fidelitzar el Talent Millennial, utilitzant diferents eines de màrqueting adaptades als processos de selecció i adquirint noves habilitats per arribar a més candidats i humanitzar el procés.

Per a garantir la felicitat dels Millennials, és fonamental que les companyies entenguin la seva concepció del treball i la intentin acomodar amb la cultura de l'organització.

S'estima que els Millennials romanen, de mitjana, tres anys en la mateixa empresa, la seva visió del treball és molt diferent a la de les generacions predecessores. La creativitat a l'hora d'atreure'l és fonamental, però també desenvolupar plans de potenciació de les seves capacitats i de motivació per a retenir-li.

Amb el curs virtual, es treballarà per arribar al candidat passiu, millorar l’employer branding i atreure el talent, avaluar-lo, millorar la comunicació entre empresa i candidat i aconseguint, finalment, enamorar-lo i fidelitzar-lo.

L’eFormació es celebrarà els pròxims divendres 3 i 17 de setembre, de 10 a 14 hores. Totes les sessions estarán liderades pel Sr. Carlos Bella, Màster en Intel·ligència Emocional, Coach Personal, Tècnic Superior en IE aplicada a l’empresa i Dinamitzador Sociolaboral. Pèrit judicial en intervenció psico-educativa amb infants i adolescents.
Docent universitari, conferenciant, consultor i formador en habilitats directives i intel·ligència emocional tant a l’administració pública com a l’empresa privada. Més de 10 anys d’experiència en programes dirigits a joves.

Els assistents al curs rebran al finalitzar un Diploma acreditatiu de la formació rebuda per part d’experts reconeguts en la matèria. A més, el curs és bonificable i des d’AEBALL es tramita la bonificació sense cost addicional.

Inscripcions i més informació: AQUÍ

#TreballemPerGuanyarElFutur #EActiVate


Ampliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona