NOVEDADES
NOVEDADES

Els associats d’AEBALL/UPMBALL gaudiran d’avantatges en serveis de formació i consultoria en el sector industrial


AEBALL/UPMBALL i EDVANCE Business School, organització que es dedica a la formació i consultoria en l’àrea de les operacions del sector industrial, han signat un acord de col·laboració mitjançat el qual s’ofereixen avantatges i condicions especials a les empreses associades a la patronal.

En virtut de l’acord, s’ofereix un descompte d’un 10% en els programes formatius i els serveis de consultoria d’EDVANCE Business School.

A més, les empreses tenen accés a l’oferta de webinars, cursos, tallers (presencials i virtuals) impulsats per EDVANCE i dirigits especialment al sector industrial.

En els propers mesos, EDVANCE Business School té previst l’organització de diverses formacions: QRM nivell silver blended, producció industrial, especialització en millora continua, Agile Project Management avançat o el Màster en Business Agility, entre d’altres.

La formació que ofereix AEBALL/UPMBALL sorgeix de les necessitats que plantegen les empreses de L'Hospitalet i el Baix Llobregat, a més de les tendències que l'entitat considera d'importància estratègica per als seus socis.

Per a més informació, contacti amb el Departament de Formació al 93 337 04 50 o per mail a formacion@aeball.net

#TreballemPerGuanyarElFutur #EActíVate


Ampliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona