NOVEDADES
NOVEDADES

AEBALL impulsa la inserció de més de 100 joves del Baix Llobregat amb ajudes a la contractació


L'AEBALL està participant en el "Programa Singulars: Jove, tu decideixes”, subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), amb l’objectiu d’afavorir la inserció laboral de més de 100 joves entre 16 i 29 anys en situació d’atur.

Aquest programa es du a terme amb la col·laboració del Consell Comarcal del Baix Llobregat i 10 ajuntaments del Baix Llobregat (Castelldefels, Cornellà, El Prat de Llobregat, Esparreguera, Viladecans, Gavà, Sant Joan Despí, Sant Feliu, Martorell i Sant Boi).

Els mencionats ajuntaments han proporcionat a les persones participants al Programa una formació professional i específica per poder facilitar la incorporació dels joves en les empreses, a més d’orientació durant tot el procés del Programa. AEBALL, com a una de les entitats prospectores, treballa amb els joves del programa per tal d'inserir-los al mercat laboral.

Els diferents grups de participants han rebut formació sobre en les següents especialitats: Activitats Auxiliars de Magatzem; Operari/a de treballs verticals en el sector de la rehabilitació i eòlic; Administració i recepció en l’àmbit sociosanitari i teleassistència; Cambrer/a de pastisseria/forn de pa i càtering per a col·lectivitats; Operacions auxiliars de muntatge i instal·lacions elèctriques; Màrqueting i comunicació digital; Operacions bàsiques de restaurant i bar; Control de plagues i Vigilància, seguretat privada i protecció de persones.

“Singulars” també presenta diferents avantatges per a les empreses: Selecció de candidatures segons els perfils que es necessitin, disposar de persones que han rebut una formació especialitzada en el seu sector; rebre una subvenció corresponent al Salari Mínim Interprofessional (950€ a jornada completa) durant un període de 6 mesos (fins 5.700€). La subvenció serà la proporcional a la jornada i al temps treballat.

A més, des d’AEBALL es col·laborarà amb l’empresa per a la detecció del lloc de treball i la definició del perfil professional. Es realitzarà la recerca de persones candidates entre els joves formats per tal de garantir que s’ajusti al màxim al lloc de treball. D'aquesta manera, s'assessoren a les empreses en la modalitat de contractació que millor s’adapti a les seves necessitats a i des de la patronal s'encarreguen de l'acompanyament en la tramitació de la subvenció per contracte.

Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, el Ministeri de Treball i Economia Social, i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d'Ocupació Juvenil, d'acord amb els projectes Singulars de Garantia Juvenil.

Més informació: rrhh@aeball.net / 933370450

#TreballemPerGuanyarElFutur #EActiVate


Ampliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona