NOVEDADES
NOVEDADES

Les empreses de L´Hospitalet i el Baix Llobregat poden adquirir tests COVID-19 de qualitat a preus especials molt competitius


L'AEBALL facilita a les empreses de L'Hospitalet i el Baix Llobregat fins a 3 tipus diferents de tests COVID-19 amb uns preus especials molt competitius.

Gràcies a Foment del Treball, la patronal ha arribat a un acord amb SEIR, que permet oferir condicions molt especials a les seves empreses associades: des de 6€ el test ràpid serològic o d'antígens, amb una comanda mínima de 25 unitats.

SEIR proveeix a institucions públiques i privades d'un estoc ampli de productes que distribueix des de les seves seus en territori nacional, eliminant el risc als seus clients d'haver d'importar productes d'aquesta índole en un moment tan delicat com l'actual.

La pandèmia de la COVID-19 ha obligat a realitzar una gran transformació dins de les empreses, tant amb clients i proveïdors com amb les seves persones empleades. En aquest nou model, els tests ràpids són són la millor manera en l'actualitat de poder transmetre confiança i seguretat.

D'aquesta manera, amb el test ràpid d'antígens es pot detectar ràpidament les infeccions recents del coronavirus, amb un temps mitjà de resultat d'entre 10 i 15 minuts.

D'altra banda, el test ràpid serològic és capaç de detectar anticossos tipus IgM i IgC del Sars-CoV-2 en mostres de sang, sèrum o plasma humà. En aquesta prova no es detecta el virus directament, sinó que es detecten els anticossos que l'organisme ha produït per a defensar-se d'ell.

Per últim, es posa a disposició de les empreses del territori el test combinat de grip i COVID-19, que detecta l'antigen Influenza A&B i/o Sars-COV2 en mostres d'hisopat nasofaringis.

Amb aquest acord, la patronal vol proporcionar la màxima seguretat a la feina i assegurar que les empreses del territori puguin desenvolupar la seva activitat normal amb totes les garanties.

#TreballemPerGuanyarElFutur #EActiVate


Ampliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona