NOVEDADES
NOVEDADES

AEBALL I UPMBALL ELS FELICITEN EL NADAL, AMB ELS MILLORS DESITJOS DE SALUT I FEINA PER AL 2021


Desprs d'un any diferent, on les circumstncies ens han obligat a adaptar-nos, a innovar, a reinventar-nos, sense temps i amb poca reflexi, hem aconseguit arribar a final d'any, amb la sensaci d'haver fet una carrera de fons. No sabem si hem guanyat, per la mateixa arribada a meta, s en si un xit.

Ara, de cara al prxim any 2021, ja tenim ms informaci. Sabem que la coneguda pandmia encara no est superada i tenim unes tendncies clares de com ser el futur ms immediat i qu canviar en el mn que fins al 2020 coneixem.

Principalment es produiran dues transicions: la digital i l'ecolgica. Les dues es duran a terme, en l'mbit domstic i en l'mbit empresarial. Aix obligar a un esfor per adaptar-nos i tamb per aprofitar totes les oportunitats que tindrem. Hem de veure el futur amb passi, doncs seran temps intensos.

Pensem que les institucions com les nostres serem claus per aportar valor afegit, projectes, informacions, suport i facilitar les futures governances publicoprivades, que seran un model de funcionament ptim per guanyar competitivitat.

Desitgem que les empreses cada dia tinguin un reconeixement ms just i important sobre la intensa tasca que fan de creaci de riquesa, de millora de la vida de les persones, d'innovaci, d'aportaci a la societat, de creaci d'oportunitats... i aix podrem seguir. Les empreses sn projectes conjunts de persones, instruments i eines que la seva existncia s imprescindible pel desenvolupament de tots.

La sostenibilitat de les empreses existents, aix com la creaci de noves iniciatives empresarials, s un objectiu prioritari en les tasques que realitzem des de les entitats.

Els fons europeus i la seva concreci en necessitats i oportunitats per les empreses del nostre territori sn tamb una tasca important en les nostres entitats.

Des d'aquestes entitats, encarem el nou any plens d'illusi i treball per assolir el futur amb garanties. Sabem que podem fer molt per tal de facilitar els canvis i les transicions/transformacions a les empreses. Sempre hem volgut ser tils a les empreses, a la societat i posar el nostre granet de sorra per construir un mn millor. Ara ms que mai renovem la nostra voluntat en aquest sentit.

Grcies per compartir amb nosaltres el teu present i el futur, que esperem amb salut i feina.

Bon Nadal i Feli Any 2021 ple d'activitat empresarial i salut per tots!

Amb tot afecte,

M. Rosa Fiol
Vicepresidenta i Directora General d'AEBALL / UPMBALL

#TreballemPerGuanyarElFutur #EActiVate


Ampliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1 3, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona