NOVEDADES
NOVEDADES

UPMBALL inicia el programa subvencionat de tecnologia i innovació per impulsar projectes Smart. Encara ets a temps d´inscriure´t!


Aquest mes ha començat la nova edició del Programa superior Smart P.A.E, que té per objectiu promoure l’emprenedoria territorial especialitzada, orientat al creixement i basat en la innovació i la tecnologia. Tot i l’inici del projecte, encara es pot participar al mateix i tenir la possibilitat de formar-se en Big Data, IoT, Smart Access, etc.

Smart P.A.E un programa gratuït, subvencionat pel Programa Primer de pre-acceleració emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i cofinançat pel Fons Social Europeu, amb el suport del Departament d’Empresa i Coneixement.

Per participar, fer clic en el següent ENLLAÇ

Sota el títol "Innovació i tecnologies aplicables als polígons intel·ligents i a la indústria 4.0", el projecte , que arriba a la seva tercera edició, s’està desenvolupant virtualment durant els dimarts i dijous, de 17.30 a 21 hores.

Les sessions del programa es realitzen telemàticament, excepte dues sessions, el 23 i 25 de març de 2021, que es realitzaran presencialment a Procornellà. El Mentoring es realitzarà en sessions grupals i individuals que es realitzaran presencial i telemàticament.

Smart P.A.E compta amb reconeguts experts i docent de l’àmbit de la indústria 4.0, les noves tecnologies, del mòn de l’empresa i de les administracions públiques.

La formació està sent impartida per Smart Space, associació d’àmbit estatal que compta amb el suport de les grans empreses tractores líders en tecnologies Smart, i les empreses que desenvolupen solucions Smart, de diverses mides i sectors, a més de centres de recerca, universitats, etc.

A més, en aquesta edició hi col·labora el Centre d’Empreses Procornellà, oferint un premi de 3.000 euros al projecte empresarial millor puntuat del programa Smart P.A.E.

Aquesta xifra podrà ser utilitzada, en el termini d’un any, en serveis com allotjament: coworking i despatxos al Centre d'Empreses o al Viver d'Empreses Procornellà, així com aules i sales de reunió; i serveis de gestoria: constitució i alta de societats, tramitacions comptables, fiscals i laborals.

Smart P.A.E compta també amb el suport i la participació de diferents ajuntaments i entitats que aportaran reptes i que estan disposades a oferir els seus espais per treballar pilots, que puguin servir per fer proves i per donar visibilitat als projectes resultants.

Consulta el programa complet AQUÍ

Més informació: empren@aeball.net / 93 337 04 50

#TreballemPerGuanyarElFutur #EActíVate


Ampliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona