NOVEDADES
NOVEDADES

UPMBALL presenta la 3a edició del programa Smart P.A.E per impulsar la innovació i les tecnologies als polígons intel·ligents i a la Indústria 4.0


La Unió Patronal Metal·lúrgica de L’Hospitalet i Baix Llobregat (UPMBALL), amb el suport d'AEBALL i Smart Space, impulsen per tercer any consecutiu una nova edició del Programa Superior SMART P.A.E, sota el títol "Innovació i tecnologies aplicables als polígons intel·ligents i a la indústria 4.0".

El programa s'inicia el proper mes d'octubre, realitzant-se durant els dimarts i dijous, de 17.30 a 21 hores, fins al 28 de gener de 2021. La formació es realitzarà telemàticament, exceptes dues sessions el 21 i 26 de gener de 2021 que es realitzaran presencialment a PROCORNELLÀ. El Mentoring es realitzarà en sessions grupals e individuals. Les sessions grupals es faran presencialment el 27 d'octubre i el 19 de gener a les mateixes instal·lacions, i les sessions individualitzades es realitzaran presencial i telemàticament.

El proper 4 de febrer de 2021 es relitzarà el Demo Day, un acte de cloenda on es presentaran els projectes que s'han anat desenvolupant durant tot el programa i es farà l'entrega de diplomes als participants.

Aquest projecte està orientat a la promoció de l’emprenedoria territorial especialitzada, basada en l’aplicació de la innovació i la tecnologia als polígons industrials.

El programa, que serà gratuït pels emprenedors, constarà en aquesta edició de 100 hores de formació especialitzada, a més d'accions de mentoring per a cada projecte emprenedor i suport en la creació de les empreses Smart. Els emprenedors participants gaudiran de suport i assessorament de professors i experts de reconegut prestigi al sector, per tal de que els seus projectes puguin tenir impacte mundial.

Enguany les places disponibles per participar al programa estan limitades a 10 participants. D'aquesta manera els alumnes coneixeran les claus de la indústria 4.0, què són i com es gestionen els polígons industrials, les principals característiques i problemàtiques i els polígons més importants, així com les seves oportunitats i necessitats més comunes, per tal de poder posar en marxa negocis que puguin aportar solucions d’èxit.

Smart P.A.E és un projecte gratuït, subvencionat pel Programa Primer de Pre-acceleració emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i cofinançat pel Fons Social Europeu, amb el suport del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya.

La formació serà impartida per Smart Space, associació d’àmbit estatal que compta amb el suport de les grans empreses tractores líders en tecnologies Smart, i les empreses que desenvolupen solucions Smart, de diverses mides i sectors, a més de centres de recerca, universitats, etc.

El programa comptarà també amb el suport i la participació de diferents ajuntaments i entitats que aportaran reptes i que estan disposades a oferir els seus espais per a treballar pilots, que puguin servir per fer proves i per donar visibilitat als projectes resultants.

A la finalització d’aquest Programa, UPMBALL pretén que els seus participants puguin posar en marxa empreses Smart, basades en la innovació i la tecnologia, al territori de L’Hospitalet i Baix Llobregat, però amb impacte i èxit arreu del món.

Consulta el programa complet AQUÍ

Més informació: empren@aeball.net / 93 337 04 50

#TreballemPerGuanyarElFutur #EActíVateAmpliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona