NOVEDADES
NOVEDADES

La Xarxa de Suport COVID-19 d´AEBALL i UPMBALL ofereix EPI’s i solucions en Seguretat i Prevenció


La Xarxa de Suport COVID-19 d’AEBALL i UPMBALL és un espai que agrupa les empreses de L'Hospitalet i Baix Llobregat que ofereixen solucions i productes de seguretat i prevenció per fer front a la crisi de la COVID-19.

Mitjançant aquesta xarxa, les empreses interessades poden oferir també els seus productes i solucions a les empreses del territori per crear sinèrgies i sumar esforços comuns en la lluita contra la pandèmia de coronavirus.

D’aquesta manera, des de la patronal es vol impulsar l’economia de proximitat i, juntament amb les empreses, promoure el creixement econòmic i la generació de riquesa al territori.

Volem donar les gràcies també a totes aquelles empreses que no apareixen, perquè estan totalment col·lapsades, atenent necessitats urgents de centres sanitaris o han fet donacions o gestions anònimes per proporcionar equips de protecció o altres recursos. MOLTES GRÀCIES!

Coneix les diferents iniciatives de la Xarxa, que es poden veure actualitzades AQUÍ

Si vols contribuir a suplir les necessitats provocades per la crisi del coronavirus, contacta’ns a info@aeball.net

Des d'AEBALL/UPMBALL Volem donar les gràcies també a totes aquelles empreses que, en els moments més complicats de la crisi sanitària de la COVID-19 han estat atenent necessitats urgents de centres sanitaris o han fet donacions o gestions anònimes per proporcionar equips de protecció o altres recursos. MOLTES GRÀCIES!

#TreballemPerGuanyarElFutur #EActíVate


Ampliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona