NOVEDADES
NOVEDADES

AEBALL i UPMBALL ofereixen suport i finançament a les empreses a través del seu Servei de Liquiditat


Degut a la crisi econòmica provocada pel coronavirus, moltes empreses necesiten solucions de finançament per superar les dificultats de la conjuntura. Des d'AEBALL/UPMBALL, s'ha reforçat el seu servei de liquiditat per oferir ajudes i assessorament a les empreses en aquests moments.

Diverses companyies estan valorant la necessitat d’obtenir més finançament i en ocasions recorren a les noves línies ICO i avals també amb ICF o Avalis. Des de la patronal s'adverteix de que aquesta no sempre és la millor opció. A més, és molt important saber què es pot sol·licitar i en quines condicions.

Per aquest motiu, des de l’entitat s’ofereix la possibilitat d’analitzar la situació concreta de cada empresa i desenvolupar un Pla de Contingència, per valorar no només la opció de finançament bancari, sinó també d’altres. Entre aquestes opcions, es troben l’ampliació de de capital (opció molt recomanable per algunes empreses); M&A (fusions i adquisicions), que consisteix en la venda de l’empresa en el moment òptim, o la compra d’altres; o el Fintech, plataformes de crowdlending.

En referencia al finançament bancari, és moment de valorar molt bé les diferents opcions de les diverses entitats, i negociar les millors condicions per la seva empresa.

Des d’AEBALL /UPMBALL s'ajuda a les empreses a prendre la millor decisió, mitjançant:

- Un estudi financer gratüita per empreses associades amb professionals experts amb més de 20 anys d’experiència.

- Suport i acompanyament en la negociació i cerca de la millor opció (finançament bancari o altres), si s’escau.

- Subhastes amb entitats financeres per ajudar a les empreses a aconseguir la millor opció de finançament, si s’escau.

Per a més informació sobre aquest servei poden trucar al 93 337 04 50 o escriure a info@aeball.net

#TreballemPerGuanyarElFutur #EActíVateAmpliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona