NOVEDADES
NOVEDADES

Nous avantatges en l’adquisició i renovació de vehicles PEUGEOT per als associats d’AEBALL i UPMBALL


AEBALL/UPMBALL ofereix a les seves empreses associades nous beneficis en l’adquisició i renovació de vehicles PEUGEOT ESPAÑA S.A. mitjançat la renovació de l’acord amb la companyia per a l’any 2020, amb una actualització dels descomptes que ofereix en exclusiva la marca automobilística.

D’aquesta manera, els associats poden gaudir de descomptes de fins al 36% en diversos vehicles turismes i comercials de PEUGEOT.

Els descomptes seran a més compatibles amb un descompte addicional finançant amb PSA Finance i amb els regals d'equipament si n'hi hagués. En canvi, tals condicions no són compatibles amb altres campanyes, ni acumulables a altres acords que PEUGEOT ESPAÑA, S. a. tingui subscrits amb altres associacions. En tot cas, l'acord regeix només per a operacions individuals d'adquisició i renovació de fins a 10 vehicles. Per a aquelles negociacions d'11 o més vehicles, s'estudiaran les condicions adequades per a cada operació.

Per a poder beneficiar-se d'aquestes condicions, el client haurà d'identificar-se davant qualsevol concessionari a nivell nacional de la xarxa PEUGEOT, aportant justificant de la seva pertinença a AEBALL/UPMBALL - CONFEMETAL, segellat per la Confederació. El justificant haurà de ser presentat en el concessionari PEUGEOT juntament amb el CIF de l'empresa, o bé, en cas d'autònoms, certificat d'alta en l'activitat econòmica corresponent

#TreballemPerGuanyarElFutur #EActíVate

Més informació en el següent ENLLAÇAmpliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona