NOVEDADES
NOVEDADES

AEBALL dóna les pautes per crear un pressupost eficient de vendes


El passat dimecres 26 de febrer, AEBALL va organitzar el curs “Quant s’ha de vendre per tenir beneficis?”, dirigit a empreses i persones emprenedores del territori interessades en conèixer les estratègies per garantir la viabilitat dels seus projectes.

A la formació es va aprendre a calcular els marges de benefici, es van tractar conceptes com el llindar de rendibilitat i es van donar pautes per elaborar de forma eficient el pressupost de vendes, entre d’altres.
La sessió, realitzada a les instal·lacions d’AEBALL a L’Hospitalet de Llobregat, va estar dirigida per Nuria Soriano, llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials. Soriano és Consultora i Formadora de EGV Formació, Consultora de la Xarxa d'Assessorament Financer d'AEBALL. És experta en temes de finançament per a les empreses, amb més de 30 anys d’experiència en el sector.

Aquesta formació s’emmarca dins del Programa Integral de Foment de l’Emprenedoria de Catalunya Emprèn, de la qual AEBALL forma part, i estan cofinançats pel Fons Social Europeu i pel Departament d’Empresa i Coneixement.Ampliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona