Actividades presenciales pospuestas durante la crisis sanitaria, hasta nuevo aviso. Les recordamos que pueden contactarnos para cualquier aclaración, o si necesitan apoyo o asesoramiento en relación a la situación actual.
NOVEDADES
NOVEDADES

Saps quant s´ha de vendre per tenir beneficis?


Amb l’objectiu d’aprendre a calcular els marges de benefici per a la viabilitat d’un negoci, AEBALL organitza un taller subvencionat el proper 26 de febrer a les seva seu a L’Hospitalet de Llobregat

Aquest taller, especialment dirigit a persones a l'atur i ocupades, així com persones emprenedores que vulguin posar en marxa una empresa i autònoms/es, serà impartit per l’experta Nuria Soriano, llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials.

Soriano és Consultora i Formadora de EGV Formació i Consultora de la Xarxa d'Assessorament Financer d'AEBALL. És experta en temes de finançament per a les empreses, amb més de 30 anys d’experiència en el sector.

A la formació es treballaran, entre d’altres, temes com el llindar de rendibilitat, el compte de resultats general i analític, com elaborar de forma eficient el pressupost de vendes o com fixar els objectius de vendes i marges nets pel personal comercial.

Aquest taller s’emmarca dins del Programa Integral de Foment de l’Emprenedoria de Catalunya Emprèn, de la qual AEBALL forma part, i està cofinançat pel Fons Social Europeu i pel Departament d’Empresa i Coneixement.

Inscripcions i més informació: aquíAmpliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona