NOVEDADES
NOVEDADES

Detecta riscos d’incompliment normatiu a la teva empresa


El proper 29 de gener es celebrarà a la seu d’AEBALL una jornada on es tractarà la relació entre Dret Laboral i Compliance, destacant el paper fonamental de l’àrea de Recursos Humans en la detecció gestió dels riscos d’incompliment normatiu .

Arran de la reforma del Codi Penal, resultat imprescindible per a les empreses conèixer el recent règim de responsabilitat final així com la seva incidència en el Dret Laboral, on el treball de Recursos Humans és de gran importància per a evitar problemes amb la normativa vigent.

Els ponents de la sessió seran Miquel Fortuny, soci director de Fortuny Legal i especialista en delictes econòmics -corporatius; i Elisabeth Navarro, advocada i auditora sòcio-laboral.

El Compliance fa referència al conjunt de procediments i bones pràctiques adaptats per les organitzacions amb l’objectiu d’identificar i classificar els riscos operatius i legals als quals s’enfronten i establir mecanismes interns de prevenció, gestió, control i reacció als mateixos.

Aquest terme ha passat a ser un requisit a integrar dins l’estratègia i les estructures internes de les empreses per tal de protegir-se davant situacions de risc que posarien en perill la continuïtat de les seves activitats.

Inscripcions i més informació: Jornada: Compliance i Dret LaboralAmpliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona