Actividades presenciales pospuestas durante la crisis sanitaria, hasta nuevo aviso. Les recordamos que pueden contactarnos para cualquier aclaración, o si necesitan apoyo o asesoramiento en relación a la situación actual.
NOVEDADES
NOVEDADES

Vols aprendre a gestionar la comptabilitat d´un petit negoci?


AEBALL organitza el proper 17 de desembre un curs dirigit a persones emprenedores, professionals, autònoms/es i empresaris/àries amb l’objectiu de facilitar els coneixements comptables bàsics per tal d'autogestionar un negoci.
Al curs es tractaran temes com el patrimoni, el procés comptable, el tractament comptable de les existències, el tractament comptable de l'IVA i les amortitzacions.

La sessió, que es celebrarà a les instal·lacions de l’entitat, anirà a càrrec de Núria Soriano, Llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials i Experta en temes de finançament per a les empreses, amb més de 30 anys d'experiència en el sector.

Aquesta acció s’emmarca dins del Programa Integral de Foment de l’Emprenedoria de Catalunya Emprèn, de la que AEBALL hi forma part, i està cofinançada pel Fons Social Europeu i pel Departament d’Empresa i Coneixement.


Més informació: Com gestionar la compatibilitat d'un petit negociAmpliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona