NOVEDADES
NOVEDADES

Apunta’t al proper curs gratuït d’AEBALL sobre NEUROMÀRQUETING


AEBALL ha organitzat un curs que s’iniciarà el proper dimarts 17 de setembre amb l’objectiu d’augmentar la capacitat d’influir en els clients i establir millors relacions emocionals amb el fi d’augmentar les vendes de la companyia.

El curs és totalment gratuït i està dirigit a professional que estiguin interessat en comprendre la psicologia i l’elecció del consumidor.

Tindrà una durada de 30 hores i es realitzarà del 17 de setembre al 17 d’octubre, cada dimarts i dijous de 18 a 21:20 a l’Escola de Negocis i Administració d’Empreses (ENAE) a L’Hospitalet de Llobregat.

El contingut principal del curs està dividit en 3 blocs on els alumnes podran aprofundir sobre el neuromàrqueting, conèixer com funciona el cervell davant de les decisions de compra, conèixer les principals estructures cerebrals implicades en les decisions de compra i identificar els estímuls que cal aportar al client per sorprendre’l.

Aquestes accions es realitzen dins del Contracte Programa promogut pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya.

Més informació i programació completa en el següent enllaçAmpliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona