NOVEDADES
NOVEDADES

Ets una empresa amb menys de 3 anys de vida? Gaudeix d’assessorament gratuït


Dins dels serveis que AEBALL EMPRÈN ofereix de forma gratuïta a les persones emprenedores, les empreses amb menys de 3 anys de vida poden gaudir d'un servei especialitzat per tal de facilitar la seva consolidació.

El servei d'acompanyament vol fomentar el desenvolupament i el creixement de les empreses de nova creació. Des del Servei s'ofereixen accions periòdiques de seguiment tècnic per a l'avaluació del grau d'assoliment dels objectius definits al pla d'empresa i per poder ajudar-les en el que sol·licitin.

En què consisteix el servei?
- Donar suport integral a les empreses de nova creació.
- Facilitar les eines per resoldre possibles obstacles que trobaran els emprenedors en els primers anys de vida de l'empresa.
- Augmentar la competitivitat de les noves empreses.
- Facilitar el Networking i els contactes entre empreses.
- Derivació d'alguns serveis complementaris: Assistència en alguna matèria específica, derivació a cursos de formació, acompanyament en alguna gestió, derivació a professionals especialitzats, etc.
- Invitació a jornades informatives sobre temes actuals d'interès: Canvi de normatives de temes laborals, fiscals, RRHH, etc.

Aquest servei és gratuït, perquè s'emmarca dins del Programa Integral de Foment de l'Emprenedoria de Catalunya Emprèn, de la que AEBALL hi forma part, i està cofinançat pels Fons Social Europeu i pel Departament d'Empresa i Coneixement.

A més, des d'AEBALL EMPRÈN t'informem i assessorem per crear la teva pròpia empresa, fer el teu pla d'empresa, escollir la forma jurídica més adient a la teva situació, així, com els passos a seguir per constituir-la, i et facilitem suport per cercar fonts de finançament, ajuts i subvencions.

Aquest servei es gratuït, s’emmarquen dins del Programa Integral de Foment de l’Emprenedoria de Catalunya Emprèn, de la que AEBALL hi forma part, i està cofinançats pel Fons Social Europeu i pel Departament d’Empresa i Coneixement.

Més informació aquíAmpliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona