Noticiero empresarial
Información
Publicaciones propias

ARAVINC aconsegueix una facturació rècord al 2020


L'empresa de missatgeria associada ARA VINC va aconseguir en 2020 el seu rècord en facturació i resultats, a conseqüència del creixement del comerç online derivat de la pandèmia de la COVID-19.

En total, al 2020 la companyia va assolir una xifra de negocis de més de 29,8 milions d’euros. A més, continua sent un factor de creixement la col·laboració amb clients e-Commerce.

Des del punt de vista mediambiental, ARA VINC continua invertint en la transformació del model de vehicles de la seva flota. L’objectiu és anar augmentant progressivament el nombre de vehicles elèctrics que formen la seva flota. L’objectiu és arribar a les 0 emissions contaminants i disminuir el consum de combustible.

D’aquesta manera, al 2020 la flota elèctrica va augmentar un 6% amb relació al 2019, i està previst incrementar durant l’exercici 2021 la flota en un 40% respecte a 2020.

“La crisi de la COVID, en el sector de la logística i el transport s’ha convertit en una oportunitat de negoci, a causa dell canvi de sistema de comercialització dels productes. Abans de la pandèmia l’e-commerce era un sistema utilitzat i monopolitzat per grans marques, però la nova situació ha fet que el consumidor es familiaritzi més amb la compra mitjançant internet, i que molts comerciants sol·licitin informació per poder distribuir els seus productes, necessitant el pla logístic que ARA VINC els proporciona”, destaca Josep Ribera, conseller delegat d’ARAVINC.

En el 2021, l'organització continuarà apostant per la digitalització de tots els processos, es preveu realitzar les implementacions detallades a continuació:

Implementació del Mòdul d’Atenció al Client (en desenvolupament).

Power BI: informes de gestió operacions.

KPIs segons el servei, client, missatger, etc.

Integració amb diversos proveïdors.

Actualitzar la implementació de la via Internacional.

L’empresa també desenvolupa projectes i processos que contribueixen en una millora en la societat, col·laborant amb diferents associacions, com el Banc d’Aliments, l’entitat associada Cordibaix, Intermón Oxfam, etc.

ARA VINC, fundada en 1990, és l'empresa líder de missatgeria urgent i distribució d'última milla a Barcelona. La companyia ha apostat des de sempre per adaptar-se a les noves necessitats dels seus clients amb la innovació constant en els seus serveis i amb una aposta per la qualitat i l'excel·lència empresarial.

#TreballemPerGuanyarElFutur #EActíVate

Més informació: www.aravinc.com


El Noticiero Empresarial nº 526
Fecha: 16/09/2021
ARAVINC aconsegueix una facturació rècord al 2020
<< Volver


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona