Noticiero empresarial
Información
Publicaciones propias

Invenies col·labora amb la UB en el nou Màster en Certificació No Financera


L’empresa associada Invenies, en col·laboració amb la Universitat de Barcelona (UB), ha desenvolupat el nou Màster en Certificació No Financera (ESG), tenint en consideració la nova llei 11/2018, que estableix que els administradors estan obligats a formular un informe que recull l'estat de la informació no financera; i la necessitat que les empreses estiguin en equilibri amb el seu entorn partint dels conceptes d’ESG.

La Directiva 2014/95 / UE amplia el contingut exigit pel que fa a l'informe anual de govern corporatiu, que estan obligades a publicar les societats anònimes cotitzades, per millorar la transparència, facilitant la comprensió de l'organització empresarial i dels negocis en què l'empresa està involucrada. A partir de 2023 entrarà en vigor la llei perquè totes les empreses incloguin en els seus informes anuals els impactes Socials, Ambientals i la seva Governança.

Això implica que les empreses necessitaran no només professionals especialitzats i capacitats per certificar i redactar aquests informes, sinó també persones que contribueixin al canvi estratègic que es requereix per a una gestió més sostenible.

L’objectiu del nou màster és adquirir les habilitats i competències pròpies d’un analista i certificador d'informació no financera, i està destinat especialment a titulats universitaris que vulguin exercir com analistes i certificadors ESG.

Durant l’últim trimestre de 2021 i els dos primers trimestres de 2022 hi ha la possibilitat de rebre aquesta formació de la Universitat de Barcelona en el format postgrau o Màster i començar el 2023 preparats des de l’empresa, per l’acompliment de la llei.

Per cortesia d’Invenies, s’ofereix un descompte a les empreses d’AEBALL/UPMBALL que vulguin participar al Màster.

Invenies és una empresa orientada a donar suport professional a les organitzacions per assolir els seus objectius socials i incrementar el seu Valor Afegit en termes d’eficàcia i eficiència, mitjançant activitats de consultoria, formació, serveis professionals avançats i projectes d’Innovació Social.

Per més informació sobre el màster, accedeix al següent ENLLAÇ

#TreballemPerGuanyarElFutur #EActiVate

www.invenies.eu

El Noticiero Empresarial nº 526
Fecha: 14/09/2021
Invenies col·labora amb la UB en el nou Màster en Certificació No Financera
<< Volver


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona