Noticiero empresarial
Información
Publicaciones propias

Sant Joan de Déu presenta Myroom, un programa per a les empreses compromeses amb la salut emocional dels infants hospitalitzats


L'Hospital Sant Joan de Déu, amb el qual AEBALL/UPMBALL hi col·labora, necessita la implicació d'empreses solidàries per dur a terme els programes d'humanització destinats als petits pacients.

L'Hospital Sant Joan de Déu Barcelona és un centre de referència nacional i internacional, que hospitalitza a més de 23.000 nens i nenes cada any, i que intenta que l'estada dels seus pacients sigui el més humanitzada possible. Per aquest motiu, des de fa anys, finança amb donacions activitats com la música, l'art, les intervencions assistides amb gossos o els pallassos d'hospital, entre moltes altres, amb l'objectiu de fer que els petits pacients no visquin l'hospitalització com un fet traumàtic i estiguin distrets el major temps possible.

Conscients que són moltes les empreses preocupades per la salut dels infants més vulnerables, així com actives en el compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible, Sant Joan de Déu ha posat en marxa el programa Myroom, amb l'objectiu d'oferir-los l'oportunitat de ser les promotores de les activitats d'entreteniment d'una de les habitacions del centre durant tot un any. A través d'una donació de 5.000 euros, deduïbles en l'Impost de Societats segons la Llei de Mecenatge 49/2002, les empreses podran fer realitat les activitats que l'Hospital financi dins de l'habitació reservada per a la companyia, en la qual a més, serà present el seu logotip durant 365 dies.

Afegit a la presència del logotip a l'habitació, Myroom contempla una altra sèrie de contraprestacions, com ara, l'enviament d'un segell de col·laborador per utilitzar en les comunicacions de l'empresa a clients i col·laboradors, l'esment a xarxes socials i a la memòria solidària anual de l'Hospital Sant Joan de Déu, o la possibilitat de fer voluntariat corporatiu en format virtual amb els petits pacients.

L'Hospital Sant Joan de Déu Barcelona està concertat amb la sanitat pública, però gràcies a les donacions, duu a terme un gran nombre de projectes que serien inviables d'una altra forma com, per exemple, la recerca de malalties pediàtriques, la construcció o reforma de nous espais, els programes d'ajudes a les famílies amb menys recursos, l'adquisició d'equips d'avantguarda o les activitats d'humanització esmentades, entre molts altres.

Per a més informació del programa Myroom, poden contactar amb el Departament d'atenció al donant
93 600 36 60 / atenciodonant@sjdhospitalbarcelona.org

#TreballemPerGuanyarElFutur #EActiVate

Més informació: www.sjdhospitalbarcelona.org

El Noticiero Empresarial nº 526
Fecha: 13/09/2021
Sant Joan de Déu presenta Myroom, un programa per a les empreses compromeses amb la salut emocional dels infants hospitalitzats
<< Volver


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona