Noticiero empresarial
Información
Publicaciones propias

Coneix les tendències i eines per gestionar amb èxit la sostenibilitat a l’empresa!


AEBALL, juntament amb l’entitat B Lab Spain, organitza el proper dimarts 21 de setembre, a les 9:30 hores, l’eWorkshop “Gestionar la sostenibilitat de les empreses”, on es coneixerà què significa ser sostenible, a quines àrees afecta dins de les empreses o els beneficis que aporta a les organitzacions.

A la sessió virtual es tractarà la sostenibilitat en l’empresa des d’una perspectiva de la competitivitat empresarial, s’estudiaran les seves tendències i les vies per afavorir la sostenibilitat en la gestió de les empreses.

L’empresa Condals Group, multinacional experta en oferir solucions tècniques per a la indústria, compartirà a l’eWorkshop les seves bones pràctiques i casos d’èxit en la gestió de la sostenibilitat a l’empresa, i les oportunitats que han sorgit. També es dedicarà un espai per a la reflexió dels assistents i per resoldre els seus dubtes.

La jornada comptarà amb l’expert Pablo Sánchez, cofundador i director de B Lab Spain, doctor en Administració d’Empreses per la UPC i llicenciat en ciències econòmiques per la UB; I Sofía Isasmendi, directora de Programes i Aliances a B Lab Spain. Llicenciada en Administració per la Universitat de Buenos Aires, Argentina. Postgrau en Ambient i Desenvolupament Sostenible per la Universitat Catòlica Argentina.

Aquest format de trobades virtuals permet a les empreses resoldre els seus dubtes de manera ràpida i directa, a més de poder compartir experiències i bones pràctiques amb altres companyies del territori.

Inscripcions i més informació en el següent ENLLAÇ


#TreballemPerGuanyarElFutur #EActíVate


El Noticiero Empresarial nº 526
Fecha: 17/09/2021
Coneix les tendències i eines per gestionar amb èxit la sostenibilitat a l’empresa!
<< Volver


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona