Noticiero empresarial
Información
Publicaciones propias

AEBALL acompanya a les empreses en el disseny i implantació d’un protocol de teletreball


El passat dilluns 19 d’octubre el Club de Responsables d’AEBALL/UPMBALL va organitzar un eWorkshop amb l’objectiu de preparar a les empreses pel teletreball assegurant la màxima qualitat i donat les pautes necessàries per establir un protocol efectiu de teletreball, millorant la productivitat.

A la sessió, que es va realitzar amb la col·laboració de la consultora de RRHH associada MEHRS, es va destacar com la crisi sanitària derivada del COVID-19 ens fa estar en un moment de gran incertesa, provocant que les empreses improvisin l’organització i les pautes per al teletreball.

Per aquest motiu, des d’AEBALL s’ofereix nou Servei de disseny i implantació del Teletreball per empreses associades al Club de Responsables de RRHH, que es va presentar a l’eWorkshop.
A la jornada es van tractar aspectes pràctics sobre el treball a distància i es van resoldre dubtes d’empreses en aquesta matèria.

L’eWorkshop va estar liderat per l’experta Susanna Gallen, Llicenciada en Psicologia per la Universitat de Barcelona, amb un Màster a Direcció de Recursos Humans i Consultoria de les Organitzacionsper la Fundació Bosch i Gimpera (Universitat de Barcelona) i un Postgrau en Relacions Laborals Estratègiques per EADA. Gallen té més de 25 anys d'experiència professional a l'àrea de RRHH de diferents multinacionals.

Aquest format de trobades virtuals permet a les empreses resoldre els seus dubtes de manera ràpida i directa, a més de poder compartir experiències i bones pràctiques amb altres companyies del territori.

#TreballemPerGuanyarElFutur #EActíVate

El Noticiero Empresarial nº 484
Fecha: 19/10/2020
AEBALL acompanya a les empreses en el disseny i implantació d’un protocol de teletreball
<< Volver


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona