Actividades presenciales pospuestas durante la crisis sanitaria, hasta nuevo aviso. Les recordamos que pueden contactarnos para cualquier aclaracin, o si necesitan apoyo o asesoramiento en relacin a la situacin actual.
Noticiero empresarial
Informacin
Publicaciones propias

1#TREBALLEM PER GUANYAR EL FUTUR


Desprs de la primera setmana de lestat dalerta, aquesta ha sigut mes endreada. Ja sabem qu hem de fer i com ho podem fer. Per a tots ha sigut una sorpresa i hem hagut de posar molt esfor per encarar amb xit el nou escenari.

Des dAeball, tenim clar de bon principi, que el nostre objectiu primer s preservar la vida de les empreses. Aix que normalment ja comporta dificultats als responsables, perqu innatament una empresa s un risc, ara es veu agreujat, per unes circumstncies extremes, nouvingudes de sobte, que han canviat totalment els treballs, la vida personal, la manera de funcionar, de comunicar-nos, de viure.

Els responsables poltics shan fet crrec de preservar la vida de les persones, amb mesures sanitries, dhigiene, de protecci, datenci i cadascun de nosaltres hem de fer per a que no hi hagin escletxes, no ens contagiem i mantinguem una vida saludable dins de les limitacions del confinament.

Les empreses, totes, s igual el tamany, s igual el sector primari, secundari, terciari, si sn indstria, comer, servei, totes sense distinci compleixen una funci social i econmica. Preservar la seva vida ens ajuda ara, amb les actuals circumstncies i ens ajudar quan tornem a la normalitat. Necessitem seguir creant riquesa, llocs de treball, generar recursos per pagar impostos.

Per preservar la vida de les empreses, hem posat en marxa una srie de mesures, que intenten ajudar en el nou escenari i reduir els nous problemes, minvar lefecte negatiu de certes mesures, mantenir el caliu necessari, per a que no ens aturem, per a que mantinguem lactivitat.

En primer lloc, latenci personalitzada, seguim atenent telefnicament, totes les persones que formen part de lequip de lentitat, en el mateix telfon de sempre des de fa ms de 40 anys.

Desprs, considerem primordial, que tothom estigui informat puntualment de totes les publicacions oficials de les diferents administracions per poder prendre les mesures adequades. Tamb informar de publicacions auxiliars que amplin informacions de com aplicar la normativa. Aix es fa mitjanant lenviament diari i tamb poden buscar en una biblioteca virtual tot el que sigui dinters en qualsevol moment.

De la resta daccions i serveis que hem posat en marxa en parlarem la propera setmana.

#TreballemPerGuanyarElFutur

AEBALL/UPMBALL


El Noticiero Empresarial nº 458
Fecha: 27/03/2020
1#TREBALLEM PER GUANYAR EL FUTUR
<< Volver


Avda. Fabregada, 93, 1 3, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona