Actividades presenciales pospuestas durante la crisis sanitaria, hasta nuevo aviso. Les recordamos que pueden contactarnos para cualquier aclaración, o si necesitan apoyo o asesoramiento en relación a la situación actual.
Noticiero empresarial
Información
Publicaciones propias

Les empreses de L’Hospitalet i el Baix Llobregat ofereixen el seu suport per pal·liar la crisi del COVID-19


AEBALL està coordinant la massiva resposta de les empreses del territori en la lluita contra la crisi originada pel COVID-19. Les companyies estan bolcant tots els seus esforços i recursos propis per donar resposta a les necessitats del sector sanitari i ajudar també a aquells sectors i persones més afectats per la conjuntura actual.

AEBALL posa en comú a diferents empreses i entitats per aconseguir aquestes sinèrgies, tant necessàries davant la crisi sanitària, i publica a la seva web les diferents ofertes per tal d’impulsar més col·laboracions i projectes conjunts.

A títol d’exemple, hi ha empreses que han cedit material de protecció, una enginyeria que ha dissenyat un model de mascareta reutilitzable amb filtre intercanviable per impressió 3D, una empresa proveïdora de productes d’higiene i neteja industrial que tracta de prioritzar les necessitats més urgents davant el col·lapse, un taller que ofereix la seva tecnologia per desinfectar vehicles, empreses que han hagut de tancar i tot i així volen ser útils i ofereixen les seves naus, maquinària i equips, etc.

AEBALL centralitza i coordina ofertes i demandes, tenint en compte també els projectes i iniciatives de suport que hi ha a nivell autonòmic o estatal, de la mà de Foment del Treball i altres organitzacions.

En aquests moments, les demandes prioritàries són d’equips de protecció individual, per les persones que estan més exposades, principalment les persones que treballen a l’àmbit sanitari, però també per altres col·lectius com les persones que treballen al sector agroalimentari, logístic, manteniment, laboratoris, transport, etc. També hi ha una demanda molt elevada de solucions higièniques desinfectants.

Pel que fa a projectes, SEAT lidera un projecte de fabricació de mascaretes que actualment cerca tallers que disposin de llocs de costura. Algunes empreses d’AEBALL ja s’han ofert. Per altres iniciatives que puguin sorgir, des d’AEBALL s’informa a les empreses per trobar els col·laboradors adients.

Des d'AEBALL es vol donar les gràcies també a totes aquelles empreses que no publiquen les seves ofertes, perquè estan totalment col·lapsades, atenent necessitats urgents de centres sanitaris, i a les que han fet donacions o gestions anònimes per proporcionar equips de protecció o altres recursos. MOLTES GRÀCIES!!

#TreballemPerGuanyarElFutur

Per consultar les ofertes i projectes d'algunes de les empreses que estan col·laborant en la lluita contra el COVID-19, fer clic aquí

El Noticiero Empresarial nº 458
Fecha: 26/03/2020
Les empreses de L’Hospitalet i el Baix Llobregat ofereixen el seu suport per pal·liar la crisi del COVID-19
<< Volver


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona