Actividades presenciales pospuestas durante la crisis sanitaria, hasta nuevo aviso. Les recordamos que pueden contactarnos para cualquier aclaración, o si necesitan apoyo o asesoramiento en relación a la situación actual.
Noticiero empresarial
Información
Publicaciones propias

SAÓPRAT NO S´ATURA I CONTINUA OFERINT A DISTÀNCIA ELS SEUS SERVEIS


El personal de SaóPrat, entitat associada a AEBALL, continua oferint a distància els seus serveis, acompanyant sempre a les persones en situació més vulnerables que participen, dels diferents projectes de Saó, donant-los suport i treballant amb totes elles per no trencar dinàmiques, ritmes i hàbits.

Seguint les mesures de prevenció dictades arran del COVID-19 i exercint responsablement la consigna #quedatacasa, des de divendres 13/02 SaóPrat manté tancats els locals de Saó però mantenint els seus serveis mitjançant el teletreball.

D’aquesta manera, es continua acompanyant a les persones, a través de grups de WhatsApp per generar un espai de connexió i d'ajuda mútua. També es realitzen trucades i/o videoconferències individuals per donar suport personalitzat per aquelles persones que ho necessiten. S'ha preparat materials que es fan arribar per correu o WhatsApp amb indicacions que els ajudaran a afrontar els nous processos de selecció, com l’Entrevista a través de videotrucada.

Pel que fa a l’acompanyament a empreses, s’estan identificant aquells perfils que poden encaixar en les vacants que sorgeixen: auxiliar d’infermeria, geriatria, neteja, magatzem, control d'accessos, dependents/es, etc.
També s’està acompanyant el CV d'una breu descripció de les competències destacades del candidat realitzada per la tècnica d'inserció que el coneix personalment.

SaóPrat té persones preparades esperant poder tenir una oportunitat laboral que els permeti posar el seu granet de sorra sentint-se part de la ciutadania activa que està al peu del canó cobrint les necessitats bàsiques establertes per les mesures de prevenció dictades arran del COVID-19.

#TreballemPerGuanyarElFutur

Més informació: www.saoprat.net


El Noticiero Empresarial nº 458
Fecha: 25/03/2020
SAÓPRAT NO S´ATURA I CONTINUA OFERINT A DISTÀNCIA ELS SEUS SERVEIS
<< Volver


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona