Actividades presenciales pospuestas durante la crisis sanitaria, hasta nuevo aviso. Les recordamos que pueden contactarnos para cualquier aclaración, o si necesitan apoyo o asesoramiento en relación a la situación actual.
Noticiero empresarial
Información
Publicaciones propias

Foment adverteix que el confinament total no és una mesura proporcionada en l’actual situació de crisi sanitària i de col·lapse econòmic


Foment del Treball, entitat de la qual AEBALL forma part, assegura que el confinament total no és una mesura proporcionada en l’actual situació de crisi sanitària i de col·lapse econòmic, i pot ser contraproduent des d’aquestes dues perspectives.

Actualment només estan funcionant, a banda de les que operen amb el teletreball, les empreses que garanteixen els serveis bàsics alimentaris, energètics, transport de mercaderies, comerç alimentari, telecomunicacions, farmacèutics i sanitaris, així com totes les empreses de subministraments i serveis que garanteixen el normal funcionament dels anteriors. El tancament total tindriaun impacte encara més fort en l’ocupació amb més pèrdues de llocs de treball.

El confinament total podria comprometre seriosament el normal funcionament dels serveis essencials. Fins i tot dels estrictament sanitaris. En lloc d’aquesta mesura es demana l’adopció de totes les mesures de protecció necessàries per evitar els contagis i garantir la salut dels treballadors i dels propis ciutadans.

Les actuals mesures decretada pel Govern d’Espanya són prou restrictives. Augmentar-les posaria encara més en risc la recuperació econòmica després de la pandèmia

Dir que el confinament total prioritza la salut enfront de l’economia és un plantejament maniqueu. No respecta el principi de proporcionalitat i, a més, no té en compte que sense el manteniment i posterior recuperació del nivell de l’activitat econòmica moltes famílies quedaran exposades a problemes de subsistència.

#TreballemPerGuanyarElFutur

Més informació: www.foment.com

El Noticiero Empresarial nº 458
Fecha: 23/03/2020
Foment adverteix que el confinament total no és una mesura proporcionada en l’actual situació de crisi sanitària i de col·lapse econòmic
<< Volver


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona