Noticiero empresarial
Información
Publicaciones propias

Monday prepara el seu 3r coworking a Barcelona de la mà de Forcadell


Forcadell, consultora immobiliària associada a l'entitat, ha assessorat Monday en el lloguer d'un edifici d'oficines de més de 1.500 m2 situat al costat d'av. Diagonal, a pocs metres de pg. de Gràcia, Barcelona.

Concretament el nou centre de Monday es troba al carrer Riera de Sant Miquel, pròxim a l'encara no inaugurada flagship de Seat i a un gran volum de negocis de marques internacionals de primer nivell. El coworking propietat del grup immobiliari Urbania Internacional compta amb dos espais flexibles en funcionament a Barcelona, situats a la Barceloneta i a av. Tibidabo, i sumarà amb aquest el seu tercer espai de coworking a la capital catalana.

Urbania Internacional, que té previst obrir fins a 8 locals més a la resta d'Espanya en un termini de 2 anys, oferirà en el seu nou coworking espais de treball flexibles que s'adaptin a les necessitats de cada empresa, sigui mitjançant oficines privades, taules personals o flexibles. Entre els serveis addicionals que oferirà l'operador destaquen un gimnàs, zona de jocs, sala de Lounge & Relax, esdeveniments, una terrassa de 300 m2 i un ampli ventall de serveis empresarials com a comptabilitat, màrqueting i informàtica, entre d’altres. L'edifici també compta amb una planta subterrània amb places de pàrquing. En línia amb els altres dos centres de Monday, el nou coworking de Diagonal tindrà una capacitat d'albergar fins a 200 treballadors.

“En línia amb l'evolució del mercat dels espais de coworking, explica Manel de Bes, director del Departament d'Oficines de Forcadell, Monday ha apostat als seus 3 centres d'espai flexible per impulsar i afavorir l'experiència de cadascun dels coworkers que formen la comunitat, combinant, a través dels serveis, dos factors clau: oci i treball, ingredients clau per a retenir talent”.

El grup immobiliari Urbania es va endinsar en el sector coworking al setembre de 2018 a través de la marca Monday, obrint dos centres a la ciutat de Barcelona. La companyia preveu, en la mateixa línia, expandir-se pel territori espanyol i arribar a obrir entre 8 centres més al llarg dels pròxims anys.

Més informació: www.forcadell.com


El Noticiero Empresarial nº 418
Fecha: 14/05/2019
Monday prepara el seu 3r coworking a Barcelona de la mà de Forcadell
<< Volver


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona