Noticiero empresarial
Información
Publicaciones propias

AEBALL i CESCE promouen el creixement del volum de negoci en les empreses del Baix Llobregat i L’Hospitalet


AEBALL (Associació Empresarial de L'Hospitalet y el Baix Llobregat) i UPMBALL (Unió Patronal Metal·lúrgica de L'Hospitalet i Baix Llobregat) i CESCE, la capçalera d’un grup d’empreses que ofereixen solucions integrals per a la gestió del crèdit comercial, han signat un acord de col·laboració amb l’objectiu de promoure el creixement de les empreses del Baix Llobregat i de L’Hospitalet.

Gràcies a aquesta col·laboració, CESCE podrà realitzar un anàlisi de la cartera de clients de les empreses locals per determinar el nivell d’exposició al risc comercial, amb càlcul de possibilitat d’incompliment i estimació econòmica de la pèrdua d’impagaments. També podran optimitzar els terminis de cobraments i afavorir l’accés al finançament i obtenció de liquiditat.

Tant M. Rosa Fiol, vicepresident i director general d’AEBALL, com per part de Joaquim Montsant, director territorial de la companyia asseguradora, afirmen que aquest tipus d’eina facilita i impulsa el creixement sòlid, a llarg termini, de les empreses, facilitant solucions intel·ligents per a la gestió del crèdit comercial.

CESCE ofereix un servei integral, des de la prospecció de mercat fins la indemnització en cas d’impagament. El principal accionista de CESCE és l’Estat espanyol, i la resta de l’accionariat està format per grans grups bancaris com el Banco Santander, BBVA, Sabadell, Popular i altres companyies d’assegurances.

El GRUP CESCE, és la capçalera d’un Grup d’empreses que ofereixen solucions integrals per la gestió del crèdit comercial a Espanya, Portugal i Llatinoamèrica. També és l’Agència de Crèdit a l’Exportació a Espanya (ECA) que gestiona l’assegurança de crèdit a l’exportació per Compte de l’Estat a Espanya.

CESCE també l’integren INFORMA D&B España i Portugal (Informació financera, comercial i de màrqueting), CTI (tecnologies de la informació i recuperació d’impagats) i Filials a Llatinoamèrica. Està present en 10 països, i disposa d’informació de més de 270 milions d’empreses arreu del món.


El Noticiero Empresarial nº 397
Fecha: 26/11/2018
AEBALL i CESCE promouen el creixement del volum de negoci en les empreses del Baix Llobregat i L’Hospitalet
<< Volver


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona