Noticiero empresarial
Información
Publicaciones propias

UPMBALL fomenta la creació de noves empreses Smart a L’Hospitalet i el Baix Llobregat


Aquest dilluns, 1 d’octubre s’ha iniciat la 2a edició del Programa Superior Smart P.A.E, un programa per emprenedors del sector Smart, de la mà de la Unió Metal·lúrgica de L’Hospitalet i Baix Llobregat (UPMBALL), juntament amb Smart Space.

Al programa hi participen un grup reduït de 15 persones per tal de poder centrar-se i treure el màxim rendiment de cada idea. Encara queden places disponibles per a qualsevol persona interessada en la temàtica.

Enguany aquesta nova edició, està orientada al creixement i basada en la innovació i la tecnologia aplicades als polígons intel·ligents i a les Smart Cities. El curs és totalment gratuït, i permetrà a tots els participants durant tres mesos, aprendre i rebre suport d’experts de reconeguda experiència i prestigi en el sector. A més, s’orientarà i donarà suport a la creació i desenvolupament de cada projecte emprenedor.

La formació serà impartida per Smart Space, associació d’àmbit estatal que compta amb el suport de les grans empreses tractores líders en tecnologies Smart, i les empreses que desenvolupen solucions Smart, de diverses mides i sectors, a més de centres de recerca, universitats, etc. El programa consta de 140 hores de formació tècnica especialitzada i formació en gestió empresarial, a més de tutories individualitzades per cada projecte.

A la finalització d’aquest programa, la UPMBALL pretén que els seus participants puguin posar en marxa empreses Smart, basades en la innovació i la tecnologia, al territori de L’Hospitalet i Baix Llobregat, però amb impacte i èxit arreu del món.

El programa compta amb el suport i la participació de diferents ajuntaments i entitats que aportaran reptes i que estan disposades a oferir els seus espais per a treballar pilots, que puguin servir per fer proves i per donar visibilitat als projectes resultants. A més, està subvencionat pel Programa Primer de Pre-acceleració de Catalunya Emprèn i cofinançat pel Fons Social Europeu, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement.

Per a més informació i inscripcions, consulta el programa complet Programa Superior SMART P.A.E. o visita la pàgina web www.smartbusinesspark.org


El Noticiero Empresarial nº 389
Fecha: 04/10/2018
UPMBALL fomenta la creació de noves empreses Smart a L’Hospitalet i el Baix Llobregat
<< Volver


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona