Noticiero empresarial
Información
Publicaciones propias

Antón Costas, Catedràtic de Política Econòmica de la UB i president de la Fundació Cercle d’Economia, serà el proper convidat del FEm Llobregat


El proper 25 d’octubre, el Fòrum Empresarial del Llobregat celebrarà un desdejuni amb Antón Costas, Catedràtic de Política Econòmica de la UB i president de la Fundació Cercle d’Economia, qui presentarà als empresaris i directius assistents el seu darrer llibre “El final del Desconcierto”.

Antón Costas és enginyer tècnic industrial, llicenciat i, posteriorment, doctorat en Economia. És autor de diversos llibres i articles d’opinió i ha col·laborat amb diferents entitats i mitjans de comunicació. És columnista dels diaris “El País”, “La Vanguardia” i “El Periódico de Catalunya”.

Ha ocupat diversos càrrecs acadèmics i ha presidit i format part de nombroses comissions d’experts per assessorar a governs i corporacions sobre problemes econòmics i polítiques públiques. Va ser president del Consell d’ENDESA a Catalunya i del Cercle d’Economia fins al 2016.

El desdejuni es celebrarà al matí, de 9:30 a 11 hores del matí, a l’Hotel Porta Fira Santos de L'Hospitalet, la seu del Fòrum Empresarial del Llobregat.

Més informació: DESDEJUNI AMB ANTÓN COSTAS


El Noticiero Empresarial nº 389
Fecha: 05/10/2018
Antón Costas, Catedràtic de Política Econòmica de la UB i president de la Fundació Cercle d’Economia, serà el proper convidat del FEm Llobregat
<< Volver


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona